Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2901
1

Анонс матчу Карпати – Металург З

В очікуванні домашніх голів

Анонс матчу  Карпати – Металург З

Після сенсаційної виїзної перемоги з великим рахунком «Карпат» над «Таврією» вболівальники «зелено-білих», які  у суботу відвідають  стадіон «Україна», з нетерпінням очкуватимуть і домашніх голів підопічних Олега Кононова.

Справді, востаннє «Карпати» забивали на своєму полі понад два місяці тому - ще 9 серпня, коли з мінімальним рахунком здолали «Іллічівець» і «суха» домашня серія львів’ян  триває  вже  312 (!) хвилин. Минулої суботи ФК «Львів» на цьому стадіоні розмочив свою неприємну домашню безгольову серію, тож тепер черга і за «Карпатами». Разом з тим, «Металург» у нинішньому чемпіонаті став справжнім порушником спокою у Прем’єр-лізі. Підопічні Анатолія Чанцева не знають гіркоти поразок  вже шість (!) турів поспіль . Безпрограшна серія запоріжців розпочалась ще 24 серпня в матчі проти іншого представника Галичини – ФК «Львів».

До суботнього поєдинку обидві команди підійшли з хорошим настроєм. «Карпати» у Сімферополі провели одразу чотири голи – вперше за час своїх виступів у союзній та українській вищій лігах, стільки, скільки у всіх попередніх десяти турах і не реалізували ще декілька гольових моментів. І це при тому, що в стартовому складі не знайшлося місця Годвіну та Худоб’яку. «Металург», зігравши внічию  у Полтаві, не дозволив сусідам по турнірній таблиці  «Ворсклі» збільшити відрив від запоріжців.

Дискваліфікованих гравців в обох командах немає. Під питанням лише участь у матчі воротаря «Металурга» Постранського, який свого часу виступав за «Карпати-2» та «старий» ФК «Львів», та захисника львів’ян Петрівського, які через травми не грали у минулому турі.

З часу засновування клубів це буде вже 52-те офіційне «зелено-біле» протистояння, в тому числі 31-е в рамках чемпіонатів України. Наразі очки порівну розділені між суперниками, які здобули по 11 перемог і 8 разів арбітри фіксували нічиї. Перевага у запоріжців лише за різницею забитих та пропущених м’ячів. Зауважимо, що «Карпати» після повернення до вищої ліги, «Металург» у Львові ще не перемагали. Одним з підтекстів матчу є той факт, що керманич «Карпат» Олег Кононов навесні 2004 року працював у тренерському штабі «Металургу». З того часу в основному складі запоріжців залишились лише Годін, Невмивака, Челядинський, Силюк та Польовий.

Виведе команди на поле 42-річний Олег Зубарєв зі Слов’янська, за плечима якого 79 ігор у вищій лізі, в тому числі 11 матчів за участю «Карпат»: +4=1-6, м’ячі 11-11 та 15 ігор за участю «Металурга»: +4=7-4, м’ячі 11-9.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

25 октября, суббота
«Карпаты» - «Металлург» З
Львов. Стадион «Украина». 16.00
 Арбитр: О. Зубарев (Славянск)
 Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
myroslavmail
я не прийду! Бо холодно і що головне - Димніський козел. Більше "ноу коментс" ...хіба в когось якісь питання