Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 14 июля 2021, 03:20
20452
26

Непрофессионалы и лицемеры! Официальное заявление львовского Руха

Решением УАФ ныне невозможно проведение матчей УПЛ на стадионе «Украина»

| Обновлено 14 июля 2021, 03:20
20452
26
Непрофессионалы и лицемеры! Официальное заявление львовского Руха
ФК Рух Львов. Стадион Украина

Львовский клуб «Рух» отреагировал на слова главы комитета УАФ по вопросам стадионов Геннадия Прокоповича, который ранее рассказал, почему львовский стадион «Украина» лишен 3-й категории. Это решение сделает невозможным проведение на арене матчей УПЛ.

Официальное заявление «Руха» (на украинском языке)

ФК «Рух» з великим інтересом ознайомився з коментарями голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ Геннадія Прокоповича. Щиро дивує, наскільки пан Прокопович упевнений в абсолютній прозорості та бездоганності рішення очолюваного ним комітету про вилучення стадіону «Україна» у Львові з переліку стадіонів 3-ї категорії.

Пан Прокопович, певно, дуже поспішав, аби хоч щось відповісти на відкрите звернення нашого клубу від п’ятниці, 8 липня. Та так, мабуть, поспішав, що не дочекавшись понеділка та зустрічі з прес-службою рідної асоціації – скористався у суботу послугами іншого ресурсу. А ліпше б почекав і зібрався з думками – бо нашвидкоруч вийшов якийсь неповторний набір кумедності, непрофесіоналізму та лицемірства.

Нам невимовно прикро, що голова комітету з питань стадіонів не знає, що стадіон «Україна» – єдиний в нашій державі стадіон не збудований, а викопаний. І схили чаші залиті та укріплені товстим шаром бетону, у який надалі вмонтовувались сидіння для глядачів. У який спосіб пан Прокопович чисто теоретично уявляє собі за таких обставин «дуже поганий стан трибун»?

Нам вельми незручно, що пан Прокопович не знає встановленого ним же очолюваним комітетом критерію місткості стадіонів 3-ї категорії – 4500 глядачів. Чи на повному серйозні стверджує, що на «Україні» з номінальною місткістю майже 28000 не лишилося такої кількості придатних сидінь? Було б цікаво побачити відповідний документальний опис. Принагідно засвідчуємо, що фан-сектори уболівальників «Карпат» нас не цікавлять – ми їх чемно та надійно обгородимо на час проведення матчів – щоб жоден камікадзе не намагався зашкодити власному здоров’ю. Якщо ж є потреба по інших секторах стадіону справді доставити пару сотню індивідуальних сидінь – не проблема! Чи пан Прокопович вважає, що для «Руху» це аж настільки невирішальний припис?

Коментувати далі більшість подібних «аргументів» просто немає сенсу. Сенс є в тому, щоби заявити: пан Прокопович, інтелігентно мовлячи, свідомо брешуть, стверджуючи, що на стадіон «Україна» «було направлено безліч офіційних звернень щодо усунення недоліків». Бо, щонайменше за останній рік, а тим більше, з моменту присвоєння стадіону 3-ї категорії – жодного офіційно звернення так і не надходило – ані безпосередньо адміністрації стадіону, ані орендареві ТзОВ КПФ «Карпати», ані власникові Управлінню комунального майна Львівської міської ради. Готові вибачитися у своїй неправоті, якщо ви представите такі документальні звернення, але, зрозуміло, разом з належними доказами їх відправки.

Про професіональний рівень організації роботи паном Прокоповичем очолюваного ним комітету свідчить і те, що високопоставлений працівник ДАІ та митної служби часів одного сумнозвісного «проффесора» навіть не навчив свою «інспекцію», яка прибула до Львова 8 липня, правильно виконувати свою роботу. Зазначимо наступне: для того, щоб за результатами сумнозвісної інспекції була процедурна можливість приймати які б то не було рішення – мав бути складений акт перевірки, перераховані недоліки, вказані строки їх виправлення, і з ним під підпис мала ознайомитися приймаюча сторона. Як проходила насправді та «інспекція» – уся Україна мала можливість бачити у прямому етері. Ну, може, для ДАІ воно так у ті часи і належалося, але навіть у цей день ви жодних процедурних навіть передумов для будь-якого правового рішення по стадіону «Україна» – так і не заклали. З пальця висмоктується ліпшіше?

Єдине, про що ми справді не готові стверджувати – це про те, що освітлення стадіону «Україна» відповідає рівню 1400 люкс. Щоправда, ще рік тому при проведенні на стадіоні домашніх матчів змагань ПЛ команди «Карпати» практичних нарікань це ні в кого не викликало. Але тоді хотілося би побачити сертифікати, які підтверджують наявність 1400 люкс у вашому рідному Чернігові, Кропивницькому та Ужгороді. І розумних пояснень при цьому, чому впродовж останнього сезону у темну пору доби там чомусь не грали. Бо стосовно 3-ї категорії цих стадіонів – у вас сумніву, як бачимо, не виникає…

Отож, якщо пан Прокопович справді усвідомлює сенс того, що він наговорив, і готовий відповідати за свої слова – ми чекаємо від шановного пана оприлюднення:

  • Листів-звернень стосовно недоліків стадіону «Україна» з належними доказами їх відправки чи то адміністрації стадіону, чи то його орендареві або власнику.
  • Акту інспекції стадіону «Україна» 8 липня 2021 року, оформленого з дотриманням усіх вимог до такого документу.
  • Сертифікатів освітлення стадіонів у Чернігові, Кропивницькому та Ужгороді.

Бо інакше усі ваші слова та просто порожні слова на захист мундиру.

А поки ви, сподіваємося, таки їх готуватимете – ми приготували для вас один неймовірно цікавий документ. Державний. Офіційний. Про який ви мали б знати на своїй посаді – але, як виглядає, не знаєте. Як казав ще один герой зоряних часів вашої державної служби – то буде «бімба».

Ужасные туалеты. В УАФ пояснили, почему стадион Украина лишен 3-й категории

 
Оцените материал
(71)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо
Футбол | 25 апреля 2024, 10:36 0
Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо

Александр Петренко считает дисциплину главным залогом успеха

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 2
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lenares85
Павелко сделал какой то корупционный рассадник и бардак. Пора избавляться от рыжих прихлебателей
Skor Pion
Рух не згодний з рішенням УАФ? нехай звертаються в УЄФА з перевіркою стадіонів в Чернігові, Ужгороді і Львові чи відповідають вони 3-й категорії УЄФА бо в УАФ вони все одно правди не знайдуть.
Роман Шустик
Був я на стадіоні в Чернігові-це пародія на стадіон,позакривали розвалені трибуни тряпками,про який футбол в державі можна говорити коли керує банда ідіотів!?
Sport
Смешно! Контрабандист против банды УАФ. У контрабасовича шансов нет, пойдёт на уступки.
Ukrainian_football
вместо того, что выполнить минимальный ремонт по стадиону, начинают переписку. Как же не нравятся такие не спортивные клубы. Еще ума хватило комиссию принимать на разрушенном стадионе. Почему до комиссии не поставили пару сотен новых кресел?
Fangold
Прокопович, прокопович, Прокопович, блаблабла, ви грати будете на нормальному стадіоні? Чи закриваєте клуб і академію? Жлоби
ua-igor
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dmytro Solovyov
Если честно, то убивает наповал ситуация с футболом на Львовщине вцелом. За последние лет 10-15 неуклонное скатывание в болото всего, что касается футбола (маленьким светлым пятном было Евро-2012). Можно сколько угодно искать причины где-то там - мол все виноваты, а мы тут почти святые... Культовый футбольный клуб с обалденной историей, визитная карточка Западной Украины - Карпаты - да простят меня болельщики - на задворках в помойной яме. Это вообще как можно было довести до такого состояния??? Непонятное образование ФК Львов (то ли Верес, то ли что оно вообще такое?). Теперь Рух в то же болото засасывает... И это при одной из лучших детских и юношеских футбольных школ (если не самой лучшей, судя по тому как разбирают их воспитанников те же академии Динамо и Шахтера). Очень хотелось бы верить, что доведут до логического завершения идею с футбольной академией Руха... А пока что просто нет слов - одни выражения в сторону местной футбольной верхушки, и те нецензурные...
Dmytro Dmytro
А є тут такі і справді вірять,що Україна в гіршому стані ніж Ужгород,Луцьк,Чернігів....тамтешні стадіони?))) На Україні є підігрів на всяк випадок нагадаю....
maxlove
павелки у Відставку!!
Jaime_Lannister
"Нам вельми незручно, що пан Прокопович не знає встановленого ним же очолюваним комітетом критерію місткості стадіонів 3-ї категорії – 4500 тисяч глядачів. "
‐----------------------------------------
4500 тисяч - це чотири з половиною мільйони. І ці люди звинувачують когось в непрофесійності...
OnlyKharkov
Я мало когда поддерживал федерацию но сейчас за них.Хватит играть в колхозах. Недавно тут смотрел Словакию. СЛОВАКИЮ. Как будто Бундеслигу смотрю. Тут же..... Киев, Харьков, Днепр. Все. Остальное просто вырви глаз. Ни стадионов, ни полей. Арендуйте Арену - Львов Вам самим не противно в колхозе играть? Или стройте свой личный. Рух мух пух арену на тысяч 20 и катайте. Ну или ливайте с УПЛ.
Leo Leo
Контробанда против оборотней..
Azaka
А при чому тут чернігів? За собою дивтися козле
Sunrise
У меня тоже нет документов по освещению в Чернигове, но я готов спорить с Козловским на 1400 чего-нибудь что там есть 1400 люкс.
euro2012_za_2012euro
А Павелко, понятное дело, загоняет всех на Арену Львов.
Vladislav Spirskuy
де тих дятлів прокоповичив беруть? стадіон десятки років був придатний приймав лігу європи, міжнарожні матчі.... і тут хоп , какойта чьорт вспливає....)))
Blue Monday
Зачем столько текста?
Играйте себе на СКИФ и радуйтесь.
New Zealander
Чернигов, Кропивницкий и Ужгород дали Павелке на лапу. Поэтому к их стадионам нет вопросов. Так что Львов, вам решать что делать, давать хабар или объявлять о роспуске клуба. Других вариантов не вижу здесь
euro2012_za_2012euro
В общем недалек тот час, когда на стадионе "Украина" будет опять промтоварный рынок .