Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Турция
| Обновлено 13 июля 2021, 01:44
65557
30

Турецкие СМИ сообщили о размере зарплаты Ярмоленко в Фенербахче

Оклад украинца в Стамбуле будет больше, чем писали ранее

| Обновлено 13 июля 2021, 01:44
65557
30
Турецкие СМИ сообщили о размере зарплаты Ярмоленко в Фенербахче
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Ярмоленко

Украинский вингер «Вест Хэма» Андрей Ярмоленко близок к тому, чтобы оформить переход в турецкий «Фенербахче».

По информации турецких источников, Ярмоленко действительно согласовал личные условия контракта с «желтыми канарейками». Изначально футболист хотел получать в Стамбуле 4,5 миллиона евро в год, но в результате переговоров стороны пришли к компромиссному варианту – 4 миллиона евро в год.

Также сообщается, что Ярмоленко достанется «Фенербахче» бесплатно, так как «Вест Хэм» готов отпустить украинца свободным агентом досрочно, за год до завершения контракта Андрея с «молотобойцами».

Ранее турецкие издания писали, что Ярмоленко выбирает между «Галатасараем» и «Фенербахче», причем второй из указанных клубов предложил украинцу лучшие экономические условия, а именно 3 миллиона евро в год в виде зарплаты.

Оцените материал
(524)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 30
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
там хоч ігрову практику матиме!
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Та супер
Микола Унгурян
та щось у автора цифри не в"яжуться.
НУ а Ярмоленку можливо і краще буде в Туреччині, принаймі буде грати в основі. і Ярмоленко то не старі динамівські алкаші, які за 2 тижня "гри" зуміли лише авто розхєрачити та побухати
adidas777
"причем второй из указанных клубов предложил украинцу лучшие экономические условия, а именно 3 миллиона евро в год в виде зарплаты."
Как эти цифры вяжутся с началом статьи и 4 миллиона евро зарплаты?
Журналисты, вы сами читаете, что пишете?
GloryUkraine
В Туреччині Ярмола мав би почувати себе як в Україні, але якщо і там не піде гра, то треба йти на пенсію.
Grigorio666
НІЧОГО ОСОБИСТОГО ПРОТИ ЯРМОЛЕНКА НЕМАЮ, але хочу пояснити всім хто коментує різні статті на цьому сайті, А САМЕ: НАШИМ ФУТБОЛЬНИМ ЕКСПЕРТАМ------------- час минув, коли в нього була непогана фізична форма і коли грали майже всі на нього, і також роки дають своє!!! В провідних Європейських чемпіонатах Німеччини, Іспанії, Англії Італії - в будь-якому клубі з перелічених чемпіонатів для Ярмоли вже місця немає, просижувати на лавці для запасних футбольні роки, які залишилися в гравця НЕМАЄ НІЯКОГО СМИСЛУ, через 1рік ну максимум 2роки він не потрібний буде навіть на лавці Динамо(Києва), ну трохи можливо грошей і заробить в Туреччині, але ці два клуби в один з них, який збирається Ярмола чи Галатасарай чи Фенербахче будуть вимагати від нього ФУТБОЛУ і ЗАБИТИХ М'ЯЧІВ, і ФАНИ ТАМ так просто просижувати лавку для запасних навряд чи дадуть для одного із самих високооплачуваних гравців всього чемпіонату Туреччини. ТАК ЩО ГОТУЙСЯ ЯРМОЛА, треба було думати головою, а не одним місцем, бо МЕНТАЛІТЕТ у цієї країни і в людей ОЙ' НЕАБИЯК ЗОВСІМ ІНШИЙ!!!!!!!! ЦІКАВО БУДЕ ПОДИВИТИСЯ НА КРИВОЛАПОГО ТАНЦІВНИКА!!!!!!
Burevestnik
Турция... там тепло.
Но в Англии ещё год будут лучше кормить.
Milan1990
Так а на сколько контракт???
Алексей Голяченко
Рад за Андрея. Трудяга. И кто бы там что не говорил но он отличный футболист. За Евро отдельное спасибо. Удачи
Play Games
З теперішніми харчуванням і т.д. медициною зараз гравці грають і до 35.вік футбольної кар'єри так сказати...і навіть до 40. А дивлячись на стиль гри ярмоли то він до 35 точно зможе грати.і ще Динамо користь принесе..він в 9тку з лівої і в 60 років покладе.
SportsMan
Футбол совсем сошел с ума!
На то, чтоб заработать одну зарплату Ярмоленко за месяц, киевлянину со средней зарплатой надо 40 лет!!! Т.е. зарплата Ярмоленко в 500 раз больше. За что?
Даже пресловутая зарплата Коболева, от которой все в обморок падали, в 5 раз меньше.
Похоже, скоро Forbes 100 будет напичкана футболистами.
dd dent
Если так то странная ситуация максимально, игрок проявил себя на че и оказывается вообще не нужен клубу
Grigorio666
ОЦІНІТЬ ДІЇ АНДРІЯ ЯРМОЛЕНКА при зміні теперішнього клубу АПЛ на потенційних покупців чи ГАЛАТАСАРАЯ чи ФЕНЕРБАХЧЕ по параметрах за 10 - ти БАЛЬНОЮ ШКАЛОЮ ОЦІНЮВАННЯ:::::
1) Чи буде повертатися в захист після невдалої атаки чи при втраті м'яча на половині поля суперника??? ----------- моя оцінка -------------- 1 БАЛ;
-- і це тільки за того, що можливо буде хоч спроба повернутися і виправити свою помилку чи когось з команди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2) Чи буде не в грі Ярмоленко за різноманітних тому обставин(мікротравми, погана фізична форма, витривалість, неподання в основний склад і інші причини), а саме, 1/2 чи 1/3 чи 1/4 від загальної кількості ігор всього чемпіонату Туреччини ---------------------------------------- моя оцінка -------------- 9АБАЛІВ)
Bolshoi
Андрей молодец, если не футбольной славы, так денег нарубит. А для нас он звезда, потому что в ровень с ним, на пальцах одной руки.
Trollface
Турки лажу не простят. Нужно отрабатывать по полной.
n.tkach
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Grigorio666
3) Скількома результативними діями відзначиться Андрій Ярмоленко за весь розвграш чемпіонату Туреччини???? Оцінки від 1до10 Балів(1Бал - це умовно 1гол+1пас ----------- моя оцінка ------------ 2 БАЛИ;
4) Скільки часу взагалі проведе в загальному Андрій Ярмоленко в Турецьких клубах??? Оцінки від 1до10 Балів(1Бал - це умовно пів чемпіонату, 2Бали ----це повний футбольний сезон------- моя оцінка ------------ максимум 3 БАЛИ, а це максимум 1,5 роки і це тільки за умови, що хоч трохи піде у цього футбольора))))))!!!!!!!!
Face Control
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил