Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1794
0

Кардинал – Локомотив – 0:4

«Оптимістичний» початок

Кардинал – Локомотив – 0:4

Обидві команди у міжсезоння втратили своїх лідерів. Із «Кардиналу» пішов Степан Струк, а у харків’ян – Сергій Таранчук. Але якщо харків’яни склад майже зберегли, то у «Кардинала» все навпаки, залишилось лише 50 відсотків людей, які грали минулого сезону.

На перших хвилинах обидві команди діяли дуже обережно, боялись пропустити першими, тому до небезпеки біля воріт майже не доходило. А на 9-й хвилині, як грім серед ясного неба – гол. Одєгов на лівому фланзі обіграв захисника, змістився в центр і пробив повз Пунду.

Відразу ривок Пунька і простріл у штрафний майданчик міг дати результат, але захисник вчасно вибив сферу. Загалом харків’яни грали цікавіше, ніж львів’яни і мали більше можливостей збільшити рахунок. На 17-й хвилині Чернишов пробивав, але загрозу від воріт відвів Пунда. А на 19-й хвилині лише нефарт завадив «Локомотиву» забити другий гол. Клочко пролетів по правому флангу, обіграв воротаря і віддав на Мінаєва, але м’яч після удару останнього зупинив захисник. Але цей епізод не вплинув не результат гри, адже немає різниці чи програвати 0:4 чи 0:5.

На початку другого тайму Лаба пробив здалеку, але Литвиненко був на місці, але це був лише епізод. Загалом у «Кардиналу» навіть не було реальних моментів забити хоча б один гол, щоб вирівняти рахунок. А коли Клочко забив другий м’яч, то стало зрозуміло, що львів’яни сьогодні програють. Захист прозівав ривок Клочка, який вийшов тет-а-тет з Пундою – 2:0. Через дві хвилини контратака гостей і Кисельов з передачі Чернишова забив третій м’яч. А ще через дві хвилини Мінаєв після передачі все того ж Чернишова забиває вчетверте. «Кардинал» розклеївся остаточно. На останній хвилині ще й Федорченко міг забити, але влучив у поперечину.

Роман Свищ (головний тренер «Кардиналу»):
- Ми допускали безглузді помилки, коли пропускали голи. Звичайно, все можна скидувати на незіграність команди, але таких помилок які ми допускали робити не можна.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» – «Локомотив» – 0:4

«Кардинал» (Львов): Пунда – Данилюк, Яцышин, Брожко, Лаба - Пунько, Танский, Когут, Багряк - Хлюбко.
«Локомотив» (Харьков): Литвиненко – Зинченко, Берлизев, Клочко, Минаев - Киселев, Чернышев, А.Сорокин, Одегов - Ланко, Федорченко.
Арбитры: Король (Донецк), Соболевский (Радомышль).
Голы: Одегов (9), Клочко (33), Киселев (35), Минаев (37).
Предупреждения: Пунько (18) –  Чернышев (34).

Удары (в створ): 25 (16) - 10 (16).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.