Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3606
0

ФК Львов – Арсенал – 0:1

Результативна заміна Заварова + ВИДЕО

ФК Львов – Арсенал – 0:1

Звітний матч зібрав мінімальну у цьому сезоні глядацьку аудиторію на стадіоні «Україна». Перший небезпечний момент зустрічі виник вже на третій хвилині, коли Володимир Лисенко наважився на удар з-за меж штрафного і Андрій Радь у кидку перевів м’яч з-під поперечини на кутовий. Згодом боротьба за м’яч в основному велася на підступах до обох штрафних майданчиків і небезпечних моментів фактично не виникало. До того ж, не точними були завершальні передачі партнерам, та й гравці обох команд часто опинялися в положенні поза грою. В середині тайму запам’ятались індивідуальні дії Григорія Баранця, який увірвався до штрафного, обіграв двох захисників, але перетримав м’яч і захисники «Арсеналу» розрядили ситуацію.

Олександр Заваров, невдоволений діями Алана у середині поля, ще у першому таймі замінив його на Дениса Олійника, який і відкрив рахунок матчу. Після пасу Лисенка Денис увірвався до штрафного лівим краєм атаки і випередивши Олександра Жданова пробив повз Андрія Радя у дальній кут воріт.

Проведений гол додав впевненості киянам, які після швидкісних атак виконали зусиллями досвідченого Сергія Закарлюки два кутових поспіль, але захисники городян випереджали канонірів. Згодом Сергій Закарлюка, шкутильгаючи, попросив заміну і залишив поле. Під кінець тайму Ярема Каваців заробив штрафний, але Григорій Баранець зі стандарту пробив над поперечиною воріт Віталія Реви, який після короткої перерви знову зайняв місце в рамці воріт. А в компенсовану хвилину матчу міг відзначитись Біто, який після пасу Лисенка, знаходячись у воротарському майданчику, перекинув м’яч і через Радя і через ворота.

Під час перерви Степан Юрчишин поміняв захисника Віталія Романюка на нападника Вадима Панаса. І початок другого тайму пройшов за переваги господарів. Двічі поспіль виконував кутові удари з правого краю атаки Борис Баранець, але захисники «Арсеналу» діяли безпомилково. Разом з тим, при першій нагоді кияни організовували швидку контратаку, одна з яких завершилась потужним ударом Лисенка, але м’яч влучив у ногу захисника.

Гра поступово знову вирівнялася і темп гри дещо спав. В складі ФК «Львів» виокремимо дебют гренадера Романа Полтавця, який останнє грав серед еліти ще у складі «Таврії», а останнім клубом був першоліговий «Фенікс-Іллічівець» з Калініно. За Полтавцем персонально почав діяти Юрій Беньо, який так і не дав розвернутися новачку ФК «Львів».

Каноніри втратили реальну нагоду подвоїти рахунок, коли після сольного проходу лівим краєм Біто прострілював вздовж воріт: Радь невдало відбив м’яч на вільного Артема Старгородського, але той пробив з меж штрафного майданчику вище воріт.

А перший по-справжньому небезпечний удар в створ воріт виконав з-за меж штрафного Григорій Баранець, і Віталій Рева з другої спроби накрив м’яч, не дозволивши Каваціву добити його у ворота. А в заключні хвилини матчу після потужного удару Григорія Баранця рятує ворота Рева, перевівши м’яч на кутовий.

Тож «Арсенал» саме у Львові перервав свою безвиграшну серію у чемпіонаті з п’яти матчів, продовживши при цьому «суху» домашню  забивну серію ФК «Львів», яка розпочалась ще після переможного матчу над «Шахтарем».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для sport.ua

ФК «Львов» – «Арсенал» – 0:1

ФК «Львов»: Радь, Романюк (Панас, 46), Гальчук, Жданов, Кицута, Данькив, Кавацив, Федорчук (Шевелюхин, 70), Баранец Б., Баранец, Худзик (Р.Полтавец, 65).
«Арсенал»: Рева, Мандзюк, Беньо, Хомин, Евсеев, Кузнецов, Эссола, Закарлюка (Старгородский, 44), Алан (Олейник, 29), Лысенко, Бито (Заваров, 87).
Гол: Олейник (32).
Предупреждение: Кавацив (74).

Удары (в створ): 3 (2) - 6 (2).
Угловые: 3 - 4.
Офсайды: 2 - 3.

Зрителей: 4.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 8,285.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua 

Гол Дениса Олейника

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Талант без мозгов не нужен никому. Как Жерсон Родригеш убивает карьеру
Футбол | 16 апреля 2024, 11:50 9
Талант без мозгов не нужен никому. Как Жерсон Родригеш убивает карьеру

Алексей Сливченко предлагает вспомнить наиболее резонансные истории чудачеств люксембуржца

Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов
Футбол | 16 апреля 2024, 20:36 16
Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует топовый поединок в главном клубном еврокубке

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.