Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2615
2

Анонс матча ФК Львов – Арсенал

Львів’яни старатимуться зробити подарунок Юрчишину

Анонс матча ФК Львов – Арсенал

У п’ятницю, 29 серпня, на стадіоні «Україна»  матчем ФК «Львів» проти столичного «Арсеналу» розпочнеться черговий тур Прем’єр-ліги.

Як повідомив головний тренер ФК «Львів» Степан Юрчишин, якому, до речі, 28 серпня виповнюється 51 рік, з чим ми його і вітаємо, через травму не зможе допомогти команді лише досвідчений Владислав Ващук. Натомість воротар Мар’ян Марущак та Ігор Ільків вже відновились після травм і у складі дублерів ФК «Львів» брали участь у минулому матчі в Запоріжжі. Цілком ймовірною є поява в стартовому складі «синьо-жовтих» і новачка ФК «Львів» 26-річного півзахисника, вихованця київського футболу Олександра Шевелюхіна, який в складі «Кривбасу», «Ворскли» та «Закарпаття» провів у вищій лізі 64 матчі (5 голів). Свого часу Шевелюхін був і на перегляді в «Карпатах», а до ФК «Львів» перебрався з «Іллічівця».

Тож всі без винятку гравці ФК «Львів» намагатимуться перервати свою безвиграшну та безгольову домашню серію і зробити подарунок своєму наставнику, Степану Федоровичу.

Разом з тим, і «Арсенал» забув смак перемог у чемпіонаті, не перемагаючи у п’яти турах поспіль. Без сумніву каноніри також гратимуть на перемогу. Вагомою кадровою втратою у команді Олександра Заварова стане відсутність на полі дискваліфікованого ще у Сімферополі захисника Сергія Симоненка.

З особливим відчуттям вийдуть на поле львівського стадіону капітан «Арсеналу» Юрій Беньо та його партнер по обороні Андрій Распопов, які відіграли за «Карпати» чимало матчів. Тож на вболівальників чекає цікавий, напружений  перший в історії зустрічей поєдинок, в якому суперники прагнутимуть витиснути максимальну кількість очок.

Обслуговуватиме гру 46-річний головний арбітр Сергій Задиран з Дніпропетровська, який у вищій лізі провів 33 матчі, в тому числі 4 гри за участю «Арсенала»: +1=2-1, м’ячі 3-4, і єдина перемога киян зафіксована у стартовій грі Прем’єр-ліги -  в Одесі з «Чорноморцем». А матч за участю ФК «Львів» стане для Сергія Задирана першим.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

29 августа, пятница
ФК «Львов» - «Арсенал»
Львов. Стадион «Украина». 19.00
ТВ-трансляция на телеканале «Мегаспорт»
 Арбитр: С.Задиран (Днепропетровск)
 Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
arietis
Да, вперед, Арсенал! Особенно желаю удачи арендованным из Динамо )
Sead87
Арсенал должен наконец победить