Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 09 октября 2020, 11:16
10397
0

Майбутнє України

В Україні підростає талановита молодь

| Обновлено 09 октября 2020, 11:16
10397
0
Майбутнє України

Нарешті, нам випало щастя поспілкуватися з Артемом Пухальским- молодим, але вже зіркою танцювального спорту. Зовсім недавно Артем зайняв 3-є місце на найпрестижнішому танцювальному турнірі в Блекпулі. Але про це пізніше.

 .... Ми зустрілися з Артемом в кафе і мене відразу привернув до себе цей статний юнак з чарівною посмішкою і розумними очима. Про себе говорив мало і скромно. Але про танці, напевно, він міг говорити вічно. "Дуже люблю танцювати і сам танець у всіх його проявах. Танець-це мова жестів і він може бути різним. Танець - єдиний вид мистецтва, - Артем цитує, - в якому ми самі є інструментом, говорив Тед Шон. І якщо продовжити його думку , можна сказати, що танець, незалежно від того, до якого стилю або формі він належить, в сучасному світі давно перестав сприйматися як набір технічних елементів. "

Наш вже знаменитий танцівник, Артем Пухальський (Artem Pukhalskyi), яким ми дуже пишаємося в Україні, вболіваємо за нього і його партнерку під час танцювальних турнірів, народився в 2006 році в Запоріжжі і зацікавився танцями, будучи ще зовсім дитиною. У 6 років, батьки Артема вирішили, що необхідно розвивати його талант і записали на його прохання в студію бального спортивного танцю в Києві, куди на той час переїхала сім'я. Артем з великим завзяттям і ентузіазмом відвідував заняття в школі і незабаром став одним з кращих танцівників. І за рахунок свого таланту, великої працьовитості, цілеспрямованості він швидко домагається того, що про нього все більше та більше дізнається весь танцювальний світ. А адже йому тільки виповнилося 13! 

... Ми добре сидимо, п'ємо чай, розмовляємо. Артем розповідає про цікаві, часом дуже складні, часом веселі та зворушливі ситуаціі, які з ним траплялися на паркеті... І знаєте що? Я закохався в цей танцювальний світ, я раптом гостро захотів стати його частиною, розділити ці переживання і емоції, потонути в музиці і рухах ...

Численні дитячі перемоги на українських турнірах ще більше посилювали до тренувань. Але, як зізнається Артем, вже тоді він знав, відчував, що головні перемоги попереду. І він мав рацію! 

Перший світовий міжнародний турнір - Інтернейшнл в Лондоні 2018- і перша перемога! Тоді ведучий тренер Росії підбіг до нашої парі і довго не міг зрозуміти, що сталося, чому російські лідери залишилися позаду. Потім був Чемпіонат Португалії 2018, який він виграє, Чемпіонат Італії 2019-перше місце, знову Чемпіон України ...

Блекпул. Це загадкове місце неймовірних злетів і нищівних падінь, пристрасних сліз щастя і шалено тяжелих- розчарування. Тих, хто дійшов до 1/4 фіналу Блекпула знають по іменах, півфінал-об'єкт для поклоніння. Ну а потрапити в фінал -мрія будь-якого танцюриста. Це означає, назавжди увійти в історію. 23 квітня 2019 на найпрестижнішому Чемпіонаті Світу в англійському місті Блекпул серед понад 200 пар, Артем з партнеркою займає 3-є місце серед дітей до 14 років (кращий результат серед українських пар), ще раз підтверджує, що він має на той період найвищий рейтинг в нашій країні з латиноамериканської танцювальної програми серед дітей до 14 років.

... Ми випиваємо вже третю чашку чаю. Артема цікаво слухати. Після Блекпула він почав отримувати безліч пропозицій від шоу-програм, рекламних агенств, хореографічних училищ і навіть зніматися в кіно. Але Артем одержимий танцями. "Це все відволікає і забирає час, мені поки не потрібно, - каже він. - Але в майбутньому, звичайно, я обов'язково візьму участь в таких програмах." Цей дорослий дитина вражає своєю цілеспрямованістю і твердою вірою в свої перемоги. У нього попереду великі плани, великі перемоги.  

Я дивлюся на цього хлопця, спортсмена, і розумію, що такі діти- це наше надбання, це багатство нашої країни. Це майбутнє, яке прославить Україну на багато років! Я впевнений, що він стане історією в танцювальному світі. Удачі тобі, Артем!

танцы
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.