Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 мая 2022, 10:03
3367
1

Черноморец – Арсенал-Киев. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

В Одессе состоится битва аутсайдеров

| Обновлено 24 мая 2022, 10:03
3367
1
Черноморец – Арсенал-Киев. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
ФК Черноморец
Матчем в Одесі між «Чорноморцем» та київським «Арсеналом» закривається програма 23-го туру української Прем'єр-ліги. Другий етап першості обидві команди почнуть у другій шістці, де вони знаходяться на дні турнірної таблиці, займаючи одинадцяте та дванадцяте місця. Лише чотири очки розділяють обидва клуби, і в разі успіху гостей розрив може скоротитися до мінімуму.
 
В останньому турі першого етапу «Чорноморець» вдома програв одному з лідерів чемпіонату «Олександрії» (0:3). Той матч вкрай невдало склався для «моряків», пропустивши вже в дебюті від Сітало, одесити мали шанс відразу відігратися, але досвідчений Володимир Аржанов не зміг реалізувати пенальті. В кінці першого тайму «городяни» довели рахунок до розгромного - дубль оформив Сітало, також відзначився молодий захисник Бабогло. Після того як на початку другого тайму Коваль заробив червону картку, стало зрозуміло, що господарі не зможуть відігратися і команда Володимира Шарана довела матч до логічного завершення.
 
Якщо проаналізувати весняні матчі команди Ангела Червенкова, то ми побачимо, що одесити краще грають на виїзді, ніж удома. Чотири очки «Чорноморець» здобув, граючи в гостях проти «Львова» (1:0) і «Маріуполя» (0:0). У Південній Пальмірі «моряки» в цьому році ще не перемагали, програвши донецькому «Шахтарю» (0:1) і «Олександрії» (0:3).
 
Київський «Арсенал» в 22-му турі зіграв внічию з «Ворсклою» (2:2), і тим самим перегородив для полтавчан дорогу в першу «шістку». Команда Ігоря Леонова проявила неабиякі бійцівські якості, вони змогли уникнути поразки лише в кінці зустрічі, коли Сергій Вакуленко реалізував пенальті і зрівняв рахунок. Після зимової перерви «Арсенал-Київ» змінив склад практично на 90%, і зміг набрати 4 очки для турнірної таблиці. А це рівно половина того, що заробив восени колектив під керуванням Раванеллі і Грозного.
 
На першому етапі чемпіонату обидві команди провели два матчі. У Києві «каноніри» і «моряки» розписали мирову (1:1), голи тоді забили Майданевич і Бабенко. А в Одесі виграли господарі поля, здобувши вольову перемогу (2:1). На гол «каноніра» Семенюка, одесити відповіли забитими м'ячами Мусолітіна і Коваля. Варто зазначити, що автори голів у ворота «Арсеналу» пропустять звітну зустріч через дискваліфікацію. Однак, у весняній частині чемпіонату Мусолітін і Коваль мають статус гравців ротації, тому їх відсутність у складі не повинна сильно вплинути на гру одеситів.
 
Битва аутсайдерів, де втрата очок автоматично наближає до Першої ліги, обіцяє бути безкомпромісною, ніхто не хоче програти. Тому Sport.ua ставить на нічию.
 
Орієнтовні склади:
 
«Чорноморець»: Литовченко – Рижук, Грачов, Міщенко, Голіков, Бабенко, Чорний, Гошкодеря, Морозенко, Танчик, Аржанов.
 
«Арсенал-Київ»: Підківка – Жичиков, Вакуленко, Дубінчак, Башлай, Танковскій, Оріховський, Домбровський, Кадімян, Авагімян, Ковпак.
6 апреля, суббота
 
«Черноморец» – «Арсенал-Киев»
Одесса. Стадион «Черноморец». 17:00
ТВ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
ЧЕРНОМОРЕЦ – АРСЕНАЛ-КИЕВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
Арбитр: Юрий Иванов (Донецкая область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Valentin Vinogradov
Это полный писец, где та команда... Каждый раз в надежде ну сейчас победит, а она мне дулю под нос. Хрен мы тебе победим, типа, чего захотел, мы побеждать не могём. Спрашивается, так нахр_ена вы мне такие нужны! Обидно мне что я такое пишу, но писать надо.