Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 марта 2019, 20:37
3104
2

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Карпати зробили ФК Львів послугу. Таке життя»

Тренер «Карпат» прокоментував матч УПЛ

| Обновлено 17 марта 2019, 20:37
3104
2
Фабрі ГОНСАЛЕС: «Карпати зробили ФК Львів послугу. Таке життя»
fckarpaty.com. Фабрі Гонсалес

«Карпати» у матчі чемпіонату України зіграли 1:1 с «Маріуполем», що в тому числі дозволило ФК «Львів» гарантувати собі місце у топ-6, тоді як суперник тепер залежить від гри «Ворскли».

Матч с «Маріуполем» прокоментував наставник «Левів» Фабрі Гонсалес.

– Якщо говорити по грі, то я не всім задоволений. Думаю, що сьогодні вийшло так само як у матчі зі «Львовом». Був брак уваги та концентрації під час гри, зокрема у моменті з пропущеним голом. Вважаю, що не було ніякої необхідності дарувати цей гол супернику. Але добре, що ми змогли переломити хід матчу. По ходу гри команда прибавила та змогла зрівняти рахунок. Потім у нас було достатньо моментів, навіть, для того, щоб здобути перемогу. Ще один позитивний момент – команда змогла переламати програшну серію в домашніх стінах. Ця негативна смуга завершилась і надіюсь, ми більше не повернемося до цієї ситуації.

– Олександр Бабич вважає, що сьогодні було упереджене суддівство. Яка ваша думка щодо цього?
– На мою думку, сьогодні судді не допомагали ні «Маріуполю», ні «Карпатам».

– Чи задоволені ви діями команди в опорній зоні?
– Скажу чесно, що у нас є достатньо проблем, через картки та ушкодження, яких зазнали певні футболісти. Власне команда дуже страждає, через ці травми. На мою думку, Ді Франко дуже добре зіграв у центрі поля. Так сам як у попередній грі нам бракувало певних футболістів, сьогодні бракувало Кучинського та Мартіна. Взагалі нам бракує гравців у центральній зоні.

– «Львів», завдяки нічиї «Маріуполя» потрапив у першу шістку. Чи подякував вам Юрій Бакалов?
– Ми боролися в першу чергу за себе, бо нам також необхідні очки. Так склалося, що ми зробили послугу «Львову». Таке життя. Нам також була необхідна перемога, адже у нас ситуація складається не найкращим чином. Зараз починається новий етап чемпіонату, в якому нам потрібно зберегти команду. Також ще є Кубок, в якому нам потрібно викладатися на повну. У нас буде два з половиною тижні, які послугують нам для того, щоб відновити усіх травмованих гравців і підійти до другого етапу в найкращих кондиціях.

– Чи не здається вам, що Швед вже думками у «Селтіку», тому не надто вдало відіграв. І навколо кого будуватимете гру, коли він покине команду?
– Давайте думати про теперішнє. Швед – хороший футболіст, сьогодні у нього були чіткі гольові моменти. Але не завжди була присутня влучність. Він бореться, викладається заради команди, але йому забракло фарту. Кожен може допускатися помилок.

Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте
Футбол | 16 апреля 2024, 10:16 5
Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте

Филипп Йоргенсен может перейти в «королевский клуб»

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wicker
Повернеться у рамку Кучинський, в опорну зону Онглва та Кльоц, буде досить симпатично, тільки залишиться проблема лівого бека, а так при вдалому жеребі у фінал кубка можна виходити.
Taykitanin
Зі всіх сьогоднішніх матчів сподобалась лише одна команда - Карпати, яка надовго затискала суперника на його половині поля і всі підбори вигравала, точність ударів по воротам ніяка, видно не хватає класу, але командна робота добра ...
.вболівальник Динамо.