Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5059
10

Закарпатье - Динамо - 1:4

Все майже по сценарію... ОТЧЕТ

Закарпатье - Динамо - 1:4

«Єдине, що зберегло «Закарпаття» в цьому сезоні до кінця – це, як не дивно, глядацька аудиторія. Такі вже лояльні до своїх улюбленців закарпатські уболівальники, що навіть після таких гучних погромах у двох попередніх турах, та й взагалі, у всьому чемпіонаті, прийшли на «Авангард» їх підтримати», – висловився після гри один із наших колег журналістів. Хотілося б так думати, але головне за чим прийшли на стадіон уболівальники, це подивитись вживу за грою нового «Динамо» зразка Юрія Сьоміна.

Юрій Павлович не розчарував закарпатську публіку і випустив на поле майже всіх своїх основних гравців, котрі були у бойовій готовності. А от новий закарпатський «в. о.» Володимир Васютик, хоч в деякій мірі і вимушено, але таки проекспериментував зі складом. Головна зміна – на вістрі атаки замість дискваліфікованого Бабича з’явився нігерієць Чарльз, і зіграв нічим не гірше (хоч і не краще), ніж основний форвард ужгородців.

На початку гри активніше на правах господарів заграли Ужгороді. З-поміж усіх найактивнішим був Ксьондз (у футболіста, до речі влітку закінчується термін оренди у «Закарпатті» і він повернеться до «Динамо») та Чарльз. Але якщо майже всі намагання останнього ввірватись у вільний простір швидко придушував Мандзюк, то Ксьондза спинити динамівцям було важче. Саме його черговий технічний прохід вже у своєму штрафному майданчику поштовхом у спину обірвав Діакате. Пенальті цього разу в закарпатців наважився пробивати центрбек Крайя. Албанець не схибив і пробив без шансів для Шовковського.

Ну і на цьому, всі атакувальні потуги господарів вщухли. За кілька хвилин після пропущеного голу кияни повністю взяли гру під контроль і м’ячі у відповідь були лише справою часу. Сталося це одразу після того, як динамівці зрозуміли, що проти ужгородців, у яких в центрі оборони досвідчений Чижевський та високий Крайя, потрібно грати низом. Однак перший м’яч підопічні Юрія Сьоміна провели таки після чергової високої подачі з кутового. Мілевський (з порушенням правил чи без, нехай вирішують інспектори) виграв верхову боротьбу у Козоріза і пробив у напрямку дальнього кута воріт Бабенка, де Юссуфу залишалось тільки підставити ногу.

Другий гол динамівці провели вже після комбінаційних дій «на землі». Корреа майже по центру ввірвався у штрафний господарів і лише перечепившись не зумів пробити, що замість нього майстерно зробив Бандура. Бабенко тягнувся до м’яча, але Ісмаель пробив точно в верхній кут воріт. Після другого голу киян «все стало на свої місця», але закарпатці наприкінці першого тайму таки встигли огризнутись. Звільнившись від опіки на лівому фланзі і змістившись в центр, непогано з-за меж штрафного майданчика вистрелив Платон, але з його ударом справився Шовковський.

Якби дозволяли правила, на другий тайм команди могли й не виходити, зважаючи що рахунок на табло «був прийнятним для обох команд» (1:2 – стабільний рахунок протистоянь «Закарпаття» та «Динамо» в Ужгороді). Майже цілу другу половину гри команди невимушено «ходили» по полю, а наприкінці поєдинку гості все ж вирішили зламати традицію і забити ще у ворота ужгородців, які вже кинули у бій всіх своїх гравців атакувального плану. Про традиції ігор «Закарпаття» та «Динамо» в Ужгороді схоже не розповіли гвінейцю Бангурі, і він двічі після розкішних проходів по правому флангу Кравця та Алієва розписався у воротах Бабенка. Справді, чому нападник мав думати про якісь традиції, якщо для нього актуальніше суперечка бомбардирів...

Мирослав НЕБЕСНИК, спеціально для sport.ua

«Закарпатье» - «Динамо» - 1:4

«Закарпатье»: Бабенко, Крайя, Чижевский (Ярош, 63), Донец, Шопин, Платон (Бундаш, 75), Ксенз (Писный, 65), Невуче, Есин, Козориз, Микуляк.
«Динамо»: Шовковский, Диакате, Гиоане (Нинкович, 71), Корреа, Алиев, Бангура, Милевский (Кравец, 46), Мандзюк, Эль Каддури, Юссуф, Маркович.
Голы: Крайя (16, с пенальти) – Юссуф (32), Бангура (36), Бангура (88), Бангура (93).
Предупреждение: Есин (23).

Зрителей: 8.400
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,750 - 8,500.

Удары (в створ): 5 (2) - 13 (8).
Угловые: 6 - 11.
Офсайды: 5 - 5.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
То chonkin56 | 2008-05-04 08:50:26
Кроты явно стимулировали в этом матче не закарпатье (бесполезно), а судью. Эта падла со свистком творила какой-то беспредел!
________________________________________________
ChMonkin!!! Не прерживай, кроты станут чемпионами!!!!!!!
Modern_1
Kopteff1977 | 2008-05-03 17:25:18
Полностью согласен с тобой. Такие игроки как Маркович, Диакате, Бадр - это не футболисты уровня чемпиона страны. Это не футболисты. Что делает на поле Диакате? Его реклама и ПР-менеджеры играют лучше, чем он. Его нужно быстро впарить куда-нибудь, а то потом ждет судьба Иеремии, Нанни, Освальдо и пр.
Лишний раз убеждаюсь, что Суркис - тупой!
kadur07
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kadur07
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
labarhatin
Kopteff1977
Посмотри на таблицу и посчитай - если инопланетяне(не имею ввиду Черновецкого) не прилетят то:
1 Шахтёр
2 Динама
3 Металл (ещё спросите какой)
4 Днепр
5 Ахтырка? Неугадали - Таврия!
Хрюн Моржов
Матчи, оставшиеся доиграть в чемпионате можно рассматривать, как сказал пан Несенюк, только как показательные выступления, ни на что не влияющие. Этот матч один из первых в этом ряду - товарищеская игра показательного характера, в первую очередь для ужгородцев, прощающихся с высшим дивизионом. Тема урока (представления): "гранд отчитывает новичка". Скучно и неинтересно, даже не смотря на пять голов.