Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 06 февраля 2019, 23:22
3537
1

Михайло ФІЛІМА: «Поразка Цуренко виключно психологічна»

Капітан збірної України – про результати першого ігрового дня Кубка Федерації

| Обновлено 06 февраля 2019, 23:22
3537
1
Михайло ФІЛІМА: «Поразка Цуренко виключно психологічна»
ФТУ. Михаил Филима и Ольга Савчук
Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма прокоментував поразку національної команди в поединку Кубка Федерації проти команди Швеції.
 
«Будемо налаштовуватися на наступні два матчі, у нас ще залишаються певні шанси. Досить несподіваний результат ще у нашій групі в матчі Болгарія – Естонія (2:1 - прим.). Будемо грати на перемогу, також нам потрібно вигравати наступні поєдинки із рахунком 3:0. Це збільшить шанси у випадку рівності очок.
 
Поразка Цуренко виключно психологічна, ніякої травми не було. Буду ще сьогодні із нею спілкуватися і налаштовувати, щоб вона завтра грала із позитивним настроєм. Ніякого глобального негативу для її кар'єри не сталося. Поразка в цьому матчі не повинна відобразитися на її грі протягом усього сезону. Постараємося підтримати Лесю усією командою.
 
Завтра другим номером, скоріше за все зіграє Козлова. Принаймні, такі були перші думки. Але це ще не вирішено на 100%. У Даяни після минулого турніру є невелика травма ноги. Тому було важливо як вона сьогодні зіграла, які відчуття у неї після гри.
 
Вирішальну роль у парній зустрічі зіграли кілька м'ячів в третьому сеті, жодних претензій до дівчат немає. Марта Костюк – дуже емоційний гравець. Це їй трохи заважає, але впевнений, що усі глядачі відчули, що дівчата залишили на корті всі сили. Як для першого разу, то вони дуже класно грали в тандемі. Я задоволений грою Марти, Надя також зіграла на своєму рівні. Можливо, через специфічне покриття Кіченок трішки підсіла у кінцівці. На цьому харді, який постелений поверх паркету і постійно пружинить, дуже швидко втомлюються ноги.
 
Але певні шанси були у кінцівці. І смеш у Марти, і з льоту Надя пробивала. Але це гра», – сказав Філіма.
 
Нагадаємо, сьомого лютого національна команда зіграє зі збірною Болгарії, яка в першому матчі обіграла Естонію (2:1).
 
 
Володимир КЛЕПАЧ із Зеленої Гури
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andy Chak
Та хоть овєчкіна хай грає, ти вже обісрався зі своїм тренерським "талантом" - яким був гравцем (ніяким), таким є і тренером!!!