Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 декабря 2018, 21:25
51012
40

Алкоголь, девушки, песни. Игроки Динамо погуляли после игры с Яблонцем

Футболисты «Динамо» не очень расстроились поражению

| Обновлено 14 декабря 2018, 21:25
51012
40
Алкоголь, девушки, песни. Игроки Динамо погуляли после игры с Яблонцем
1927.kiev.ua

Вчера «Динамо» в 6-м туре Лиги Европы дома уступило «Яблонцу» со счетом 0:1. Но, судя по всему, поражение не очень расстроило игроков команды, для которых это был последний матч в 2018 году.

Они устроили вечеринку с алкоголем, песнями и девушками:

Бразильские легионеры развлекались отдельно. Они поиграли в снежки, а потом улетели к себе на родину:

Ранее игроки «Динамо» устроили гулянку после победы над «Карпатами».

Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(56)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола
Футбол | 18 марта 2024, 13:45 2
ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола

Жуткий удар по воробьям стал объектом троллинга в соцсетях

Турнирная таблица УПЛ. Как изменилась ситуация перед паузой на игры сборных
Футбол | 18 марта 2024, 06:55 3
Турнирная таблица УПЛ. Как изменилась ситуация перед паузой на игры сборных

«Шахтер» лидирует, «Кривбасс» идет на 2-м месте, обе команды имеют по 43 очка

Комментарии 40
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Морган
С детства за Динамо!!! А матч с Реалом в 99-м под снегом помнится до сих пор! Но почему-то в среду я оказался на том же стадионе под снегом, но на матче Шахты! Суркис, что ты сделал с командой?! В Совке было ДИНАМО КИЕВ и все остальные!!!! В Европе из Совка знали фактически только футбольный клуб из Киева!!! Где команда?!
J0e777
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cтapый Xaнтep
Істочнік - ОБС.
СпоНт.юа, ну зараз же середина грудня, а не перше квітня. Фото з Морозюком, Буяльським, Гармашем, Че-Че з медалями на шиях... Аааа, ну тааак, там жеж в кубку дуууже алкогольне шампанське...
Тьху на вас з такими вашими гівновкиданнями!
D1maS2018
Так и не нашёл на видео ни алкоголь ,ни легионеров ...Да собственно и игроков ДК я там не увидел: то ноги, то половина головы,больше НИЧЕГО .Фото из соц сетей .Вся статья или недостатья -я бы назвал это просто - высер .Автор убогий ...
Юрий Карпенко
Нормальная жизнь молодежи, погуляли, побухали, потанцевали,поебались
Даник
Криволапики
Elblanko
дибіли. краще б вони у футбол пагулялі.
pipa
Они устроили вечеринку с алкоголем, песнями и девушками:
------------------------------------------
Где вечеринка, алкоголь, песни??? Вижу только фотки с девушками. Для журналюшки и большинства здесь отписавшихся девушки это табу? Столько много писателей с нетрадиционной сексуальной ориентацией?
Юрій С.
А ми хочемо якоїсь гри від них. Та їм бренд "Динамо" до сраки, включаючи тренерів та президента. Так- бізнес проект. 45 років вболіваю за "Динамо", але такого блядства, як останні роки ще не бачив.!
Miroslav Shcherbina
Агітпроповський метод в стилі рашатудей. Ми не врьйом, ми міксуєм. Береться подія (сама по собі така, що відбулася). Береться фото (саме по собі реальне). Й накладається. На виході - цинічна брехня, що викликає замикання мозку. Саме так треба оцінювати поєднання інформації про поразку у прохідній грі із ніби-то вселенською радістю команди на фото (це ж старе фото із перемоги у кубку). Й ви кажете, що у наших так званих журналістів немає талантів. Якби то їхні таланти та на користь країні...
Miroslav Shcherbina
Бажаю Динамо Київ пережити інформаційно-пропагандистську агресію, яку розв'язали проти них. Це її тільки початок, але як бачу за останні дні - вал бруду наростє з небаченою раніше швидкістю. Гроші на касу поступили? Та й методички-темники підтягнулися. По всіх так званих змі одне й теж саме. Правда, у російськомовному тексті довелося прибрати пасаж про страшну витівку динамівців - прослуховування у нічному клуб саме російськомовних пісень. А тому при обробці темника вийшло ще кумедніше, виявляється, тепер їхній смертний гріх - прослуховування "пісень" як таких (їх мовна приналежність зникла). А от у деяких далеких від спорту змі все це набрало взагалі фєєрічєскава брєда: там динамівці своїм походом в нічний клуб "наплєвалі" на вихід у 1/16 та на півмільйонні призові. Ну то крайнощі, що із неспортивних журналістів візьмеш, дай завдання - так й лоба розіб'ють. А от усі інші так звані журналісти, так почитати, самі ніколи не ходять в нічні клуби, не мають подруг й ведуть тверезий спосіб життя, прийняли целібат і зашилися.
Игорь Левченко
Я человек прямой, при Суркисе и тренерами с динамовскими сердцами, нет будущего( Все понимают, кроме улльтрас и тех, кто беспорядки устраивают. p.s. Я киевлянин и мне обидно за Великий Клуб ДК.
I_LOVE_UKRAINE
Головна фотка "інсайдерська" з медалями і кубком, серйозно?
часпик
Miroslav Shcherbina - от тебе зачепило!!! Най буде: слава "Динамо"! слава Суркісам! слава Хацкевічу! поки нам нічим пишатися!!!
Микола Унгурян
звісно що поразка і сама гра ДК бажає кращого, але все-таки мали право і на вечірку і все інше. Що їм потрібно було поголити головити і посипати попелом після поразки в грі яка нічого не вирішує?
Refewetfas
http://trensnes.ru Вот они братья составляют отличные экспрессы, за 3 дня сделал 104к
http://trensnes.ru
Taran_I_V
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Miroslav Shcherbina
Й останнє. А де щось про футбол? Чому не було розгромної сатіри після безвольної поразки Шахтьора у вирішальній грі? Чому жонгльорська фуфня з'явилася проти команди, яка пройшла далі по своєму єврокубку, й яка принесла країні більше балів в цьому році, ніж той же Шахтьор? Що це? Випадковість? Пройдіться ширше по інтернету. Й ви побачите неозброєним оком шалену атаку, яка почалась тиждень тому. Імовірно, це пов'язано як із прямим конкурентом у чемпіонаті, так й із водітєлямі і банщіками, які "керують" нашим футболом. Тут піде в хід все. Будуть звинувачувати одночасно у націоналізмі і непатріотизмі, згадають події 25 літньої давності, все що завгодно, звинуватять в семитізмі й антисемітизмі. Й дехто поведеться на все це. А потім зрозуміє, та буде пізно, коли клуб знищать у слід за Дніпром, Металістом. Й головний ляльковод, на мою думку, навіть не в Україні, а запоребріком. Їхня мета - вбивати все позитивне, що є у нас. А псевдожурналісти - та то таке, мухи над смердючим темником.
mist76
Осенняя часть сезона закончена, имеют право расслабиться
Vyacheslav Hryshchuk
Alex Kusch
@Koldo_1927 автор заметки, он хотел анал, ему не дали, вот и пишет гадости за динамо.