Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 14 декабря 2018, 02:43
3187
3

Василь САЧКО: Хотіли до Ліги Європи, але грали в групі Ліги чемпіонів

Наставник «Ворскли» прокоментував поразку від «Спортинга»

| Обновлено 14 декабря 2018, 02:43
3187
3
Василь САЧКО: Хотіли до Ліги Європи, але грали в групі Ліги чемпіонів
ФК Ворскла. Василь Сачко
Головний тренер «Ворскли» Василь Сачко розповів журналістам, якою він побачив останню гру Ліги Європи нинішнього сезону для своєї команди. Нагадаємо, в заключному турі групового раунду турніру «Ворскла» на виїзді програла «Спортингу» - 0:3.
 
«Я ще до початку турніру говорив, що ми хотіли до Ліги Європи, але потрапили в групу Ліги чемпіонів. У нашій групі питання про лідерів було очевидним – це «Спортинг» та «Арсенал». Ми діяли проти добре збалансованої команди. Поступалися їм у швидкості, у майстерності. Свою ж гру побудували свідомо від оборони. Нам дуже не вистачало у цій грі двох лідерів – Шарпара і Кулача. Ми робили все можливе, боролися сьогодні, та потрібно усвідомлювати різницю в класі команд.
 
Наскільки мені відомо, «Спортинг» має одну з найкращих футбольних шкіл у Європі. Тут виховують футболістів рівня Кріштіану Роналду. За багатьма футболістами полюють топ-клуби. Ми хотіли досягти більшого сьогодні. Бачимо, куди нам потрібно прагнути, як зростати. Ще раз і ще раз переконалися в тому, що для участі в таких змаганнях потрібно мати два повноцінних склади, підсилювати кожну лінію, щоби показувати якісний футбол».
Оцените материал
(10)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nabooo
А Заре в прошлом году группа ЛЕ попалась? А в отборе этого года тоже? Сидите дома и не лезьте с антифутболом в еврокубки, колхозники. Играете и ноете вы, а стыдно нам.
moris24
Так я чогось не розумію? Ви перед жеребкуванням мріяли про Челсі та Мілан, вам випали не менш сильні суперники, так Ви почали плакат, що це група не Л/Є, а Л/Я. Навіщо було хотіти Челсі і інших якщо потім казати очевидні речі про майстерність і досвід у єврокубках?
А взагалі Ворскла не погано виступила у цій групі!!! Гра проти Арсенала в Лондоні і проти Спортинга дома дуже сподобались! Успіхів у цьому сезоні!
Гриша Большов
Недавно наткнулся на блог чувака который накачал тело дома с помощью пояса миостимулятора, в начале не поверили, но решили с женой попробовать. Через неделю были в шоке от результата: помаленьку уходит пузо, вырисовываются кубики, подкачал спину, а жена убрала в талии пару сантиметров.Да и прикол что не надо ничего делать просто надел и включил, да и по времени всего 20 минут в день. Это реально самый ленивый и быстрый способ похудеть и подкачаться, вот тот блог ---- http://gg.gg/miopres