Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 декабря 2018, 00:46
4006
0

Олександрія – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи залишиться команда Володимира Шарана на «лігочемпіонівському» місці після останнього матчу року?

| Обновлено 09 декабря 2018, 00:46
4006
0
Олександрія – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів
Матчем між командами «Олександрія» і «Львів» завершується програма останнього в цьому році 18-го туру української Прем’єр-Ліги. Виступ господарів поля в осінній частині чемпіонату, напевно, головна несподіванка для вболівальників. Друге «лігочемпіонівське» місце після 17 турів найбільше досягнення команди Володимира Шарана. Щоб закріпитись на «срібній» сходинці турнірної таблиці, потрібно вигравати в недільному матчі у «Львова».
 
В минулому турі «олександрійці» проводили центральний матч туру в Полтаві проти місцевої «Ворскли». Виснажені після єврокубкових баталій «ворскляни» не змогли взламати надійний захист «городян», а гол на початку зустрічі Кирила Ковальца приніс перемогу «Олександії» (1:0). За підсумками туру, футбольні експерти визнали Володимира Шарана найкращим тренером 17-туру, а Кирила Ковальця – найкращим гравцем. Загалом «Олександрія» не програє вже вісім матчів поспіль, набравши 20 залікових балів з 24 можливих. 
 
Прагматичний футбол, який сповідує головний тренер «городян», приносить свої результати. До гри зі «Львовом» «Олександрія» підходить з кадровими труднощами. Через перебір карток, пропустить матч Євген Банада – ключова постать в центрі півзахисту. Втім, маючи в своєму розпорядженні такого універсала як Гречишкін, Шаран може без особливих проблем закрити проблемну позицію. Також через ушкодження не допоможуть Полярус, Пономар і Грицук. 
 
Львів’яни в минулому турі втратили важливі турнірні очки з безпосереднім конкурентом за місце в першій шістці – «Маріуполем» (2:2). Здавалося, матч вдало складався для «синьо-золотих левів», вони швидко забили свій м’яч – відзначився найкращий бомбардир клубу Бруно. Після пропущеного гола від «Маріуполя», зі штрафного відзначився Піхальонок, підопічні Бакалова змогли відразу відігрались. Федорчук сфолив на активному Тейлорі і Сергій Воронін з одинадцятиметрової позначки вивів команду вперед. Команда мала ще моменти, щоб збільшити свою перевагу, проте наприкінці зустрічі пропустили гол від Вакули. Таким чином, після 17 турів львів’яни займають восьму сходинку, а від шостої сходинки їх відділяє чотири очки. 
 
В останніх трьох матчах ФК «Львів» не програє, однак серія без перемог затягнулась і вже складає чотири гри. Загалом команда Юрія Бакалова вдало грає проти лідерів чемпіонату, на їх рахунку виїздна перемога над «Динамо» (1:0), нічия в Харкові з донецьким «Шахтарем» (0:0). У грі першого кола з «Олександрією» львів’яни теж змогли відібрати очки в команди Шарана, той матч «Львів» вів у рахунку, але не зміг втримати перевагу і в підсумку нічия (2:2).
 
Недільну гру в Олександрії пропустить через дискваліфікацію Владислав Приймак, натомість повернеться до складу опорний хав Жонатан, на відсутність якого бідкався Юрій Бакалов. Всі інші гравці в строю, і готові вийти на поле. Для виконання поставленого завдання – потрапляння в першу шістку, ФК «Львів» зобов’язаний привезти додому очки, за іншого результату навесні це зробити буде вкрай важко.
 
Орієнтовні склади:
 
«Олександрія»: Паньків – Микицей, Шендрік, Бондаренко, Цуріков, Запорожан, Гречишкін, Ковалець, Шастал, Задерака, Сітало.
 
«Львів»:  Бандура – Парамонов, Борзенко, Адамюк, Воронін, Жонатан, Сабіно, Мартан, Западня, Тейлор, Бруно.

9 грудня, неділя

«Олександрія» — «Львів»
Олександрія. Стадіон КСК «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.