Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 26 апреля 2021, 04:30
2876
0

Арсенал-Київ - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

На «канонірів» - з новим-старим керманичем «левів»

| Обновлено 26 апреля 2021, 04:30
2876
0
Арсенал-Київ - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпаты

У суботу, 1 грудня, «Карпати» в останньому у цьому році виїзному матчі зіграють проти аутсайдера Прем’єр-ліги «Арсеналу-Київ». Львівський клуб приїде до Києва під керівництвом Олега Бойчишина, який 16 серпня вступив  тренерський місток португальцю Жозе Мораіш, що минулої середи також залишив розташування «левів».

Нагадаємо, що Олег Бойчишин вперше очолив «Карпати» майже рік тому, 21 листопада 2017 року, а під його керівництвом «леви» провели 20 ігор в Прем'єр-лізі: 7 перемог, 6 нічиїх та 7 поразок. Останнім часом Олег Бойчишин працював спортивним директором клубу, відповідаючи за розвиток дитячо-юнацького футболу «Карпат».

Щодо гри з «Арсеналом-Київ», то з 26 травня 2007 року «каноніри» на своєму полі не програють «Карпатам» вже 7 (!) матчів підряд: п’ять перемог та дві нічиї. Загалом столичний клуб забиває «левам» 9 ігор поспіль – 21 м’яч. Матч першого кола нинішнього чемпіонату, коли біля керма «Карпат» ще стояв Жозе Мораіш, завершився перемогою «Арсеналу-Київ» - 2:1, яким на той час ще керував Фабріціо Раванеллі. В складі «канонірів» голи забивали Паво Оріховський та Сергій Гринь, а єдиний гол «левів» виявився в активі аргентинця Крістіана Ербеса.

До нового протистояння суперники підійшли з клубними рекордами. «Карпати» з 18 березня в гостях забивають голи впродовж 13-ти ігор – 21 м’яч. «Арсенал-Київ» також в ході нинішнього сезону вже пережив дві відставки: після Раванеллі один матч біля керма «канонірів» стояв Владислав Гуменюк, якого 31 вересня замінив В’ячеслав Грозний. Проте столичний клуб і далі не перемагає на своєму полі впродовж 9-ти ігор – нічия та вісім поразок, причому кияни зазнали п’ять невдач поспіль.

Щодо кадрових втрат, то через вилучення пропустить гру захисник «Карпат» Олег Бородай. З особливим настроєм вийде на поле вихованець львівського футболу, нападник «Арсеналу-Київ» Максим Фещук, який свої виступи у Прем’єр-лізі розпочинав саме в складі «Карпат». До речі, свого часу за «зелено-білих» виступали і ще два нинішніх «каноніри» - Леонід Акулінін та Олександр Осман.

Перед від’їздом на гру з «Арсеналом-Київ» Олег Бойчишин зазначив: «Щодо мого призначення, то новачків для мене в команді нема. Я добре знаю усіх хлопців, адже уже працював з ними. Мабуть, саме тому мені й довірили провести ці два матчі. Думаю, що моє повернення команда сприйняла нормально. Певний етап свого життя я провів з цими хлопцями, у нас склалися хороші стосунки. Ми багато спілкувалися, знайшли спільну мову. Гадаю, що нам зараз треба підняти емоційний стан, особливо після прикрої домашньої поразки. Наші хлопці ще не все сказали. Впевнений, у наступних іграх вони захочуть доказати, що здатні на більше».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ.

Орієнтовні склади:

«Арсенал-Київ»: Сітало, Майданевич, Сагуткін, Дубинчак, Домбровський, Акакпо, Оріховський, Семенюк, Вакулко, Нгейітала, Фещук

«Карпати»: М. Шевченко, Лебеденко, Папа Гуйе, Мегреміч, Мірошниченко, Кльоц, Ербес, Понде, Гуцуляк, Карраскаль, Швед

Дискваліфікації: Бородай (Карпати).

1 грудня, субота

«Арсенал-Київ» — «Карпати»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
АРСЕНАЛ-КИЇВ - КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.