Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 сентября 2018, 15:36
1919
0

Сергій КРАВЧЕНКО: «Кінець гри додав нам нервів»

Футболіст «Дніпра-1» прокоментував перемогу над «Волинню» у матчі Кубка України (2:1)

| Обновлено 27 сентября 2018, 15:36
1919
0
Сергій КРАВЧЕНКО: «Кінець гри додав нам нервів»
ФК Днепр. Сергей Кравченко

Капітан «Дніпра-1» Сергій Кравченко розповів про перемогу над «Волинню» (2:1) у матчі 1/16 фіналу Кубку України.

– Сергію, зізнайтеся, скільки таких штрафних забиваєте на тренуваннях з десяти спроб?
– Важко сказати. Зараз вже менше їх відпрацьовую, тому що менше залишаюся після тренувань, зберігаю здоров’я, оскількі удари – це навантаження. Але коли був молодше, то після кожного тренування залишався і бив штрафні, а зараз це принесло свої плоди.

– Ваші удари здалеку у кубкових матчах приносять успіх регулярно.
– Треба бити по воротах. У Запоріжжі невеличкий рикошет допоміг, а сьогодні був штрафний. Стандарти – це частина гри і коли такий насичений захист, то їх розіграш відіграє дуже велику роль у матчі.

– На останніх хвилинах команда додала нервів вболівальникам. Що трапилося?
– Так, нервів кінець гри додав. Гра нам давалася, була повна перевага, купа нереалізованих моментів. Мене, що здивувало, що суперник, навіть поступаючись у рахунку, нас особливо не атакував і не пресингував. І це розслаблювало, ми почалии балуватися, але цього ні в якому разі не можна було робити. Одна помилка призвела до голу у наші ворота. Але – це футбол, були ігри і гірше. Цього разу ми хоча б результату досягли, а от «Оболоні-Бровар» взагалі поступилися, хоча була повна наша перевага. Навіть великі команди програють і припускаються помилок. Дуже важко грати, коли ти домінуєш, а за спиною пів поля вільного і будь-який виніс призводить до контратаки. Все це досить важко, але так у нас більше шансів на успіх, коли ми домінуємо і створюємо багато моментів. І так повинні грати команди, адже це шлях сучасного футболу. А більшість команд України намагаються грати акуратно, і чекати помилки суперника. І «Волинь» сьогодні чекала. Вони в принципі у футбол не грали, а просто чекали. І забили в кінці гри, через що довелося понервувати, проте, якщо брати в цілому гру, то наша перемога повністю закономірна, хоча ми і розслабилися, почали балуватися, що нам стане хорошим уроком на майбутнє.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.