Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
11457
19

ШЕВЧЕНКО: Не виключено, що в грі зі Словаччиною будуть зміни в складі

Головний тренер збірної України поділився очікуваннями від матчу Ліги націй

ШЕВЧЕНКО: Не виключено, що в грі зі Словаччиною будуть зміни в складі
ФФУ. Андрій Шевченко
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію напередодні поєдинку зі Словаччиною в Лізі націй.
 
– Що змінилося у грі збірної Словаччини з того часу, як ви зустрічалися з нею востаннє?
– Особливо нічого не змінилося. Словаччина — хороша команда. У неї багато досвідчених гравців, вона практично не змінюється. Добре грає, збалансована. Суперники мали більше часу на підготовку до матчу, ніж ми. Вони провели товариський поєдинок, а ми — офіційний.
 
У нас був непростий матч у Чехії, ми віддали багато енергії. Важливо, щоб усі відновилися. У нас є футболісти, які не завжди грають у своїх клубах. Будемо це враховувати. Тим, хто виходив в основі, але не грає в клубі, буде важкувато. Будемо дивитися, розмовляти й визначати склад. Він стане відомий завтра. Не виключено, що будуть зміни.
 
За два дні на третій грати непросто. Головне, щоб гравці відновилися й були готові фізично. Психологія, на мій погляд, буде грати не головну роль.
 
– Ви поміняєте переможний склад на гру зі Словаччиною чи будете виходити зі стану футболістів?
– У словаків збалансована команда. Вони впродовж довгого часу грають одним і тим самим складом, при цьому досягають результату. У чехів же команда частіше змінюється, більше футболістів задіяно.
 
У нас є час подивитися, проаналізувати й зрозуміти ситуацію. Повторюся, важливо, щоб футболісти відновилися. Ми маємо замало часу: гра, переїзд... Щоб досягати результату з таким сильним суперником, треба мати енергію. Будемо це враховувати при визначенні складу.
 
– Ви говорили, що у словаків була товариська зустріч, але вони грали з Данією, яка приїхала з любителями.
– Тренер словацької збірної зміг подивитися склад, збалансувати його й готувати на Україну. Через товариську гру до офіційної готуватися легше, у цьому я бачу перевагу словаків перед нами.
 
– Кого б ви виділили у складі збірної Словаччини?
– Виділяти нікого не буду. Є кілька гравців, яких усі знають, вони виділяються. У нашій грі все буде вирішувати стан команд. Ми добре знаємо один одного. Хто дограє епізоди, той і переможе. Головне — командні дії. Але крапку будуть ставити індивідуальні якості.
 
– Поєдинок у Львові відбудеться без уболівальників. Як ви враховуєте цей факт?
– Це мінус. Тут завжди хороша підтримка. Але буде фан-зона, ми будемо її чути. Навіть якщо ви будете поруч, ми будемо вас чути. Сподіваюся, що все одно наші вболівальники прийдуть у фан-зону й підтримають нас.
 
– Прокоментуйте інцидент з уболівальниками, який стався після матчу з Чехією.
– Це був неприємний інцидент. Хтось із фанатів випав із трибуни. І реакція поліції була моментальною. Ніхто не намагався робити щось неправомірне. Це була випадковість, яку я бачив. Після матчу затриманих уболівальників звільнили. У ситуацію втрутився президент ФФУ Андрій Павелко, і поліція Чехії з розумінням поставилася до того, що відбулося. Нічого екстраординарного не сталося.
 
Нагадаємо, раніше збірна України в гостях здобула вольову перемогу над Чехією (2:1) в першому матчі Ліги націй УЄФА.
 
Поєдинок Україна – Словаччина відбудеться 9 вересня на «Арені Львів». Зустріч пройде без уболівальників.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 16
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Не верю, что поменяет Пятова, хотя надо бы. Явно не лучший сезон для него.
веригин
Лунина в основу,Пятов уже дает сбой.
odiniznashih
Яремчука можно выпускать, видно парень старается, но и правда еще сыроват, поэтому надо менять раньше, а не на 85 минуте.
Да и Пятову надо дать понять что у него есть конкуренты.
А на Караваева не надо спихивать весь фланг от одной лицевой до другой.
BBB
Я не розумію,навіщо брехати відносно поведінки вболівальників? "Він випав???Так випав що йому так рцуи викрутили,ніби він небезпечний злочинець!!! І як так сталося що випав один,а затримано 8 вболівальників.Чи не варто було відверто сказати,що деколи окремі вболівальники ведуть себе на трибунах,як бидло.
Cтapый Xaнтep
Не здивуюсь, якщо провалять гру. Вони частенько останнім часом після вдалої гри провалюють наступну. Тим більше, що словаки далеко не чехи.
В матчі з чехами мені особисто не сподобалась гра Пятова, Кривцова і Степаненка. Караваєв в нападі непогано, але в захисті слабенько. Коноплянка, Ярмоленко, Ракіцький, Малиновський +/- на рівні. Яремчук скоріше мінус, ніж плюс із-за відсутності необхідного досвіду. Натуралізований бразілець однозначно+. Додали азарту в грі Циганков і Зінченко. Перший налякав варотаря і захисників, а другий скористався ситуацією і забив. Тунець - як Тунець Ну і проблема проблем - відсутність ценрфорварда високої кваліфікації.
Мені особисто в матчі зі словаками хотілося б побачити в центрі захисту Бурду з Ракіцьким і Луніна на воротах. Жаль Кравця немає. Свого часу в його кращих кондиціях він частенько виручав збірну на позиції центрфорварда.
Андрей Овчаренко
Ругаете Пятова, а ведь он пару раз выход 1 на 1 получал (пусть один раз и офсайд зафиксировали) и не дал забить оба раза. Я не против того, чтобы Лунин шанс получил, но зачем хаять норм отыгравшего игрока. А гол, что он пропустил был почти в упор в ближнюю девятку, это очень тяжело контрить, если быть объективными - слишком точно пробил чех, даже если бы не упал на колени, далеко не все вратари бы отбили такое.
Ростислав Маркус
Коли Арена - Львів буде заповнена вболівальниками? Чому на цей футбольний геноцид не реагує ФФУ ?
Dreamscape
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ekohomictep
пасуйте больше и точно продвигайтесь вперед и будет гол)
Narodich
Проблема не Воротник оба достойные играть, в защите не порядок , тут кого не ставь не факт что будет лучше.
александр ковтун
Шева брехун
p_s_l
Кривцова и точно выпускать со словаками нельзя, Яремчук еще сырой для сборной, Пятова - на усмотрение, можно и на Лунина посмотреть.
VSV2011
Шева,не ной,интервью как оправдание((ждем победы!!