Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 02 сентября 2018, 19:39
6427
19

Динамо - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Львів'яни приїдуть в гості до суперника, що пережив болюче фіаско від «Аяксу»

| Обновлено 02 сентября 2018, 19:39
6427
19
Динамо - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

У неділю, 2 вересня, «Карпати» у Києві зіграють виїзний матч Прем’єр-ліги проти «Динамо», яке цього тижня після двобою з «Аяксом» не зуміло подолати бар’єр плей-офф Ліги чемпіонів. А в минулому турі динамівці несподівано втратили очки в Одесі. Динамівці в чемпіонатах не програють «левам» ще з жовтня 2010 року вже впродовж 16-ти ігор: 13 перемог та 3 нічиї. Разом з тим, «Карпати» не знають гіркоти гостьових поразок в чемпіонатах впродовж рекордних для клубу 8-ми матчів: 2 перемоги та 6 нічиїх.

Загалом давні суперники, перша гра яких відбулася ще у вищій радянській лізі у 1971 році, в рамках чемпіонатів України провели 48 ігор: 32 перемоги «Динамо», 11 нічиїх та 5 перемог «Карпат». На полі столичного клубу «зелено-білі» перемагали лише раз і дуже давно - ще у жовтні 1997 року. Востаннє підопічні тоді ще іспанця Серхіо Наварро грали на виїзді з «Динамо» у липні минулого року і зазнали однієї зі своїх п’ятьох найбільших поразок у Прем’єр-лізі – 0:5. Тоді хет-трик оформив Віктор Циганков і по разу забивали Віталій Буяльський і Дьємерсі Мбокані. Разом з тим, «Динамо» першої поразки в чемпіонатах України з різницею у 2 м’ячі зазнало ще у 2000-му році саме від Карпат – 0:2.

Серед діючих гравців обох клубів також відзначалися голами в попередніх зустрічах динамівці Артем Бєсєдін, Микола Морозюк, який, до речі, свій шлях у великий футбол пройшов через львівське УФК та карпатівець Сергій Мякушко, який свого часу виступав і за «Динамо».

Чи побачимо в неділю результативний футбол на НСК «Олімпійський»?  Після того, як під час міжсезоння залишили «Динамо» нападники Жуніор Мораес та Мбокані,  команда Олександра Хацкевича має проблеми з реалізацією гольових моментів. Красномовним підтвердженням цього  є те, що у нинішньому чемпіонаті динамівці більше одного голу за матч не забивають. Ніяк не може відкрити лік голів у новому сезоні Бєсєдін, а 18-річний новачок Владислав Супряга лише набирається досвіду виступів у Прем’єр-лізі. Разом з тим, на  своєму полі вдало діють оборонці та воротарі, зберігаючи свої ворота «сухими» впродовж 337-ми хвилин.

Не часто потрапляють до основи «біло-голубих» і бразильські новачки столичного клубу – Че Че, Вітор Буено, Сідклей і не виключено, що після гри з «Аяксом» хтось з них таки потрапить до стартової «одинадцятки». Щодо «Карпат», то в кожній з чотирьох серпневих ігор воротарю «левів» Максиму Кучинському доводилося виймати м’ячі з власних воріт – загалом 7. Разом з тим, при новому португальському тренеру Жозе Мораішу карпатівці показують більш результативний футбол саме у других таймах. Через важку травму не зможе зіграти в обороні «Карпат» захисник Андрій Нестеров, але є сподівання, що повернеться на поле капітан «левів» Артем Федецький, який через мікротравму пропустив минулу гру з «Арсеналом-Київ».

Минулого тижня в складах обох суперників продовжувалися кадрові зміни. До «Руху» перейшли троє (!) карпатівців - захисник Іван Лобай, півзахисник Володимир Войтович та нападник Андрій Ременюк. Натомість новачком «левів» став бразилець Вілліс, якого  на рік взяли в оренду в іспанського «Леганесу». Щодо «Динамо» то ряди столичного клубу поповнив датський новачок Міккель Дуелунд.

Як завжди гаряче буде і  на трибунах столичного стадіону, бо до Києва традиційно вирушить декілька сотень найпалкіших вболівальників «Карпат», у яких давні приязні стосунки з фанатами «Динамо». Виведе ж команди на поле досвідчений арбітр Дердо з Чорноморська, для якого це буде 110-та гра в чемпіонатах. «Динамо», до речі, при Дердо-молодшому провело вже 24 гри (!) у чемпіонатах і жодного разу внічию не грало: 22 перемоги та 2 поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:
 
«Динамо»:
Бущан, Кендзера, Бурда, Кадар, Пиварич, Буяльский, Че Че, Шапаренко, Цыганков, Вербич, Русин.

«Карпаты»:  Кучинский, Лебеденко, Мехремич, Федецкий, Мирошниченко, Голодюк, Эрбес, Ди Франко, Мякушко

2 сентября, воскресенье

«Динамо» — «Карпаты»
Киев. НСК «Олимпийский». 19:30
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
ДИНАМО - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
 Арбитр: Александр Дердо (Черноморск)
Прогноз Sport.ua — 1:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
 
 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Саша Суб
Якщо такі склади будуть як ви написали - 11 на 9 , то цілком можливо такий рахунок як ви написали в прогнозі)))))
ryk74
Двох Карпатівців вилучили ще до гри. Щось знають напевне
Юрий Алпатов
3:0. Исаенко давай хацкевич. 3 мяча за сутки забил.
Yurii057
Та просто Динамо бегало назло "прогнозистам"!
kuzmen1992
Спортт юа прогнозисты из вас не какие!
l_pogulianka
Комусь в цій грі буде ☆дец...
el.eng
Карпати повиннi здобути очки у цього недорозумiння.
yasher
Два - ноль дубль Вербича. Дан будет играть?
yuriyle
Якщо карпати винесуть динамо, поставлю всій команді по квасу
ssssyab
1:2 Карпати переможуть
gucci1992
Посмотрев домашний матч куян с Аяксом, думаю любая команда нашего пердива попытается, при возможности, проткнуть этот мыльный пузырь в лице нашей славной Динамы.... Или хотя бы сделать в нем маленькую-маленькую дирочку! А может и две дирочки! А может и четыре!