Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1537
1

Василь САЧКО: «Нам потрібно було реабілітуватися»

«Ворскла» - «Чорноморець» - 2:1. Післяматчева прес-конференція головного тренера полтавчан

Василь САЧКО: «Нам потрібно було реабілітуватися»
Динамо Киев от Шурика. Василий Сачко

Оплесками зустріли представники мас-медіа інформацію, що прозвучала на початку післяматчевої прес-конференції головного тренера ворсклян, про те, що на 99% питання про можливість стадіону «Ворскла» ім. Бутовського приймати поєдинки Ліги Європи УЄФА у Полтаві – вирішене.

Далі наставник команди-переможниці поділився своїми враженнями від матчу проти «Чорноморця».

- Після м’яко кажучи невдалої гри в Олександрії нам потрібно було реабілітуватися. Ми знали сильні та слабкі сторони суперника. «Чорноморець» витискає з себе максимум. І це заслуга всіх хлопців та тренерського штабу, що вони наразі у верхній частині турнірної таблиці. Гра могла завершитися і в першому таймі, якби ми забили пенальті, та реалізували ще кілька своїх нагод. Можна було почуватися спокійними. Утім вийшло, як вийшло. Ми контролювали, вели гру, забили, могли подвоїти свою перевагу. Та «Чорноморець» шість чи сім м’ячів забив після розіграшу «стандартів», і сьогодні вони свій момент реалізували. Я радий, що ми змогли дотиснути й перемогти. Навіть лідери нашого чемпіонату нерідко стикаються із ешелонованою обороною, яку вкрай важко долати. Нам також сьогодні довелося це випробувати на собі. «Чорноморець» намагався оборонятися, та ми знаходили підходи до воріт. Просили хлопців додати у швидкості, і це принесло свої плоди.

- Василь Вікторович, як ви сприймаєте результати жеребкування Ліги Європи?
- Позитивно! Я поясню: по-перше, це свято для Полтави, для всіх жителів міста. Зі спортивної точки зору нам буде дуже непросто. Ми це розуміємо. Я вірю в те, що люди прийдуть подивитися на той же «Арсенал», аде мені б хотілося, аби ходили на нас. Якщо питання про можливість приймати ці ігри в Полтаві вже вирішиться на всі сто відсотків, то це буде справжнє свято для всіх нас. Що стосується нашої команди, про яку зараз багато будуть говорити в студіях на телебаченні, ми будемо робити все, що в наших силах. Зараз із жеребкування повернуться наші керівники. Ми сядемо, проговоримо певні моменти, і будемо працювати далі. Я задоволений, що саме «Арсенал» опинився у нашій групі. Так, ми безумовно будемо стикатися із далекими перельотами, і це не просто, я знаю по собі, коли ще був футболістом. І до Лісабона літав, коли з «Бенфікою» грали. Фаворитом нашої групи вважаю лондонський клуб.  

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
usa
Хорошо что все понимают что шансов нет и одна проблема -перелетьі... Можно не напрягаться...никто не осудит, Праздник города!