Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1543
0

Андрій РЕМЕНЮК: «Зі збірної України U-19 повернулись на позитиві»

Нападник «Карпат» розповів про виступ на юнацькому чемпіонаті Європи

Андрій РЕМЕНЮК: «Зі збірної України U-19 повернулись на позитиві»
ФК Карпаты, Андрей Ременюк

Збірна України U-19 учетверте в своїй історії увійшла до числа призерів чемпіонату Європи, який нещодавно завершився в Фінляндії. Долучились до цього досягнення двоє вихованців «Карпат»: захисник Олег Веремієнко та нападник Андрій Ременюк. У коментарі для Інформаційного центру клубу Ременюк розповів, як стежив за виступами «зелено-білих» перебуваючи на Євро та підсумував континентальний турнір для «синьо-жовтих» юніорів.

– Повернулись всі на позитиві, тільки з хорошими враженнями. Ми виконали те, заради чого приїхали на Євро – вийшли на Чемпіонат світу. Тому команда дуже задоволена. По приїзду, нас у Федерації Футболу України нагородили медалями.

– Що говорив Олександр Петраков після неприємного результату в півфінальному матчі зі збірною Португалії?
– Повторюсь, ми виконали головне завдання. Тренер теж задоволений нашим результатом. Після того, як вийшли з групи – хотіли потрапити до фіналу Євро. На жаль, нам це не вдалось, але Олександр Васильович з розумінням до цього поставився та сказав готуватись до Чемпіонату світу.

– Самі футболісти відзначали, що в команді дуже хороша, дружня атмосфера, незважаючи на те, що хлопці зібрались з різних клубів...
– Я тільки можу приєднатись до їхніх слів. У нас дійсно дуже класний колектив. Вважаю, що це один із факторів, який допоміг команді в позитивних результатах.

– Ти пропустив два стартових матчі «Карпат». Чи слідкував за виступами «зелено-білих», перебуваючи в Фінляндії?
– Не завжди вдавалось повністю переглянути ігри, проте, пізніше обов’язково дивився огляд. Перший матч був, на мою думку, більше втягуючим. Наступний тур мені сподобався більше, вважаю, «Карпати» заслужено перемогли «Чорноморець».

– Радий знову повернутися до тренувального процесу зі своєю командою?
– Звичайно! Сповнений сил, емоцій та повністю готовий до тренувань. Ще будучи в Фінляндії, зідзвонювався з Олегом Івановичем. Він сказав, що чекають мене в команді.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.