Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 26 июня 2018, 17:41
938
0

Відкрите тренування чоловічої збірної України

Наші хлопці вирушили до Туреччини

| Обновлено 26 июня 2018, 17:41
938
0
Відкрите тренування чоловічої збірної України
ФБУ
У повноцінному двогодинному занятті, останні 20 хвилин якого були відкритими для представників ЗМІ, взяли участь 11 виконавців: Олександр Мішула, Денис Лукашов, Володимир Конєв, В’ячеслав Петров, Олександр Рябчук, Пух Джеттер, Максим Пустозвонов, Ігор Зайцев, Артем Пустовий, В’ячеслав Кравцов, Олександр Липовий. В’ячеслав Бобров спостерігав за роботою партнерів з лави запасних. Як пояснив сам гравець, травми у нього нема, участь у тренуванні завадила взяти алергія. Ще один гравець Сергій Гладир прибуде до тренувального табору на вечірнє тренування, оскільки два дні тому закінчив виступи у чемпіонаті Франції, ставши срібним призером. Головний тренер Євген Мурзін  спробує у стислі строки ознайомити його з набором схем, які напрацювали.
 
Якщо Гладир гратиме в Анкарі, як кажуть, з аркуша, то інші хлопці вже встигли зігратися. Навіть Пух Джеттер, який приєднався до команди на спарингах в Ізраїлі 22 і 23 червня. Головний тренер Євген Мурзін на відкритому тренуванні продовжив розбирати з підопічними їхні дії  у комбінаціях. Відчувається, «домашні заготовки» в арсеналі українців матимуть місце. І на виїзді в Анкарі під час матчу з турками 28 червня, і 1-го липня у Києві у суперництві зі збірною Латвії. До заявки на матч потрапляють 12 гравців. З остаточним складом команди на виїзний матч зі збірною Туреччини Євген Мурзін визначиться вранці, 27-го червня. Поки що він подякував за роботу у тренувальному таборі Максу Конате, Олексію Белікову, яких на момент відкритого тренування вже не було у команді.
 
Після чотирьох матчів відбірного турніру чемпіонату світу - 2019 (перший етап відбору) чоловіча збірна України утримує лідерство у групі В.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна
Футбол | 28 марта 2024, 14:38 7
Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна

Укус клеща спровоцировал рак мозга

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.