Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 июня 2018, 21:42
2809
5

ПАВЕЛКО: «Сподіваюся, до Дніпра невдовзі повернеться і Прем'єр-ліга»

Президент ФФУ – про «золотий матч» Другої ліги

| Обновлено 10 июня 2018, 21:42
2809
5
ПАВЕЛКО: «Сподіваюся, до Дніпра невдовзі повернеться і Прем'єр-ліга»
ФФУ. Андрей Павелко
Президент ФФУ Андрій Павелко поділився враженнями від «золотого матчу» Другої ліги, переможцем якого став волочиський «Агробізнес».
 
– Дуже приємно, що дві команди Другої ліги, які стали чемпіонами своїх підгруп, сьогодні зіграли на тому ж полі, де нещодавно відбувся фінал Ліги Чемпіонів, в якому зійшлися гранди європейського і світового футболу – мадридський «Реал» та «Ліверпуль». А сьогоднішнім учасникам матчу – і СК «Дніпро-1», і «Агробізнесу»,  я хочу побажати, щоб вони і далі ставили перед собою нові цілі та їх реалізовували.
 
– Як вам команда з рідного міста?
– Дуже сподобалася. В команді багато молоді, які набуваються досвіду, і як раз з кожним таким кроком вони будуть додавати у своїй майстерності, і я сподіваюся, що це надасть можливість Дніпру невдовзі повернути Прем’єр-лігу у наше місто.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
вадим шумило
Який же він президент ФФУ,якщо навіть не знає,що ТОЙ Дніпро,який грав у премєр-лізі і доходив до фіналу Піги Європи майже припинив своє існування,на даний час втратив ліцензію професійного клубу?А в першу лігу увійшов штучний суррогат нашого легендарного клубу..Така вже карма українськогог футболу,що ним керують невігласи,корупціонери і ділетанти.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kevin2
Типичная манера украинского чиновника: бравада, самопиар, фейки... Днепр проиграл Волочийску! А Павелко уже рисует Днепр в премьер лиге!
Владимир Копяк
Кто-то знает НАСТОЯЩИХ держателей клубов ПЛ, я уже не говорю о 1 и 2 лигах? Мне кажется, что даже в ФФУ не знают все... И кому играть в какой лиге, решается ну никак не на футбольном поле, в это может только верить отъявленный оптимист родом не с Украины. Захочет Павелко - будет Днепр-1 играть в ПЛ, не захочет - будет болтаться в 1 лиге. Такие реалии жизни нашей футбольной.