Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 июня 2018, 00:03
15100
14

Агробізнес став чемпіоном Другої ліги

У «золотому матчі» команда здолала «Дніпро-1»

| Обновлено 10 июня 2018, 00:03
15100
14
Агробізнес став чемпіоном Другої ліги
ПФЛ
На заключний матч сезону тренерський штаб дніпрян виставив свій найсильніший склад, адже «золотий матч» - не привід для експериментів. При цьому спортклубівці розпочали гру у два форварди, з трьома атакуючими півзахисниками в центрі поля, а Бровченко і Польовий відповідали повністю кожен за власну бровку.
 
Вже на початку гру команди обмінялися гострими випадами, але Кравченко неточно замкнув головою навіс Бровченка, а Думанюк провів повз стійки з лінії штрафного майданчику. В цілому, як і очікувалося, спортклубівці більше тримали м’яч, намагаючись розігрувати комбінації до вірного, у той час, як їх суперники проводили гострі контратаки. Номінальні гості перекрили позаду усі зону, томи дніпрянам доводилося стріляти з далеку, але у першому таймі всі такі спроби виявились, як кажуть «в молоко» – двічі Мємєшев, і по разу Кожушко та Бровченко. Заслуговує на увагу і атака на 24-й хвилині, коли Супрязі таки вдалося звільнитися від щільної опіки, проте його пас на Кожушка не дійшов – надійно зіграв Одольський.
 
Номінальні гості провели кілька небезпечних атак, і серед них запам’ятався удар поріч із стійкою Груши на 12-й хвилині, а також стандарт за 5 хвилин, коли Юрчук намертво взяв м’яч після подачі зі штрафного. І все ж таки саме стандартне положення приніс успіх «Агробізнесу». Після кутового на 34-й хвилині краще за інших у ситуації розібрався Скакун, спрямувавши м’яч у сітку.
 
Одразу після перерви спортклубівці кинулися відіграватися, створивши кілька небезпечних моментів. Спочатку Супряга гостро прострілив, і Кожушку не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу партнера, а на 51-й хвилині міг забивати Когут після кутового у виконанні Кравченка, але програв боротьбу захиснику буквально на лінії воріт. На 56-й хвилині виник спірний момент у штрафному майданчику «Агробізнесу», коли Кожушко опинився на газоні після контакту із захисником, але свисток арбітра промовчав. На 59-й хвилині чергова хвиля дніпровських атак накотилася на ворота суперника, і тепер вже Одольський парирував удар Кожушка, а після атаки другим темпом Супряга пробив значно вище воріт. Ще за 5 хвилин довга атака СК «Дніпро-1» завершилася ударом головою Мємєшева після навісу Бровченка, але м’яч потрапив прямо у руки воротарю.
 
Тренерський штаб команди кидає по черзі у боротьбу свіжі сили – Войцеховського, Поплавку, Карнозу, і на 80-й хвилині останній почав пристрілку, але з його ударом з лінії штрафного майданчика впорався голкіпер. Час спливав дуже швидко. Гравці «Агробізнесу» постійно лежали на полі, викликаючи своїх ескулапів, а коли дніпряни захопилися атакою, ті мали шанс подвоїти рахунок – на 82-й хвилині Семенець вискочив на побачення із Юрчуком та пробив вище поперечини.
 
Дніпряни тисли суперника до останнього, але так і не зуміли пробити стіну у захисті суперника. У підсумку «Агробізнес» довів матч до мінімальної перемоги, завоюваши трофей.
 
Друга ліга. «Золотий матч». 
СК «Дніпро-1» – «Агробізнес» (Волочиськ) - 0:1 (0:1)
9 червня. Київ. НСК «Олімпійський». 20.00.
Судді: Дмитро Кривушкін (Харків), Денис Сердюк (Полтава), Володимир Дорошенко (Житомир)
Четвертий арбітр: Владислав Дорош (Київ)
Суддівський наглядач: Віктор Денисюк (Фастів)

СК «Дніпро-1»: Юрчук, Бровченко, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко (кап.), Сніжко, Іг. Когут (Карноза,78), Мємєшев (Поплавка,75), Кожушко (Войцеховський,69), Супряга.
Запасні: Варцаба, Сафронов, Гоменко, Бєляєв
Головний тренер: Дмитро Михайленко
«Агробізнес»: Одольський, Скакун (Шевчук,74), Полторацький (Юхимович,69), Кухарук, Гагун, Пліс (М.Когут,79), Думанюк, Слотюк, Семенець (кап.), Курило, Груша (Темнюк,57)
Запасні: Чернобай, Дубчак, Ів. Когут
Головний тренер: Андрій Донець

Гол: Скакун (34)

Попередження: Сніжко (16), Кравченко (90), Лопирьонок (90+6)
Оцените материал
(10)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Иван Верещагин
В командировке в Киеве, решил сходить на футбол... оказывается билеты на матч не продавали.. кассы закрыты... нужно было покупать билеты с рук за две цены.. и это при пустом стадионе...
soccer12
Это не футбол ,это бред какой-то !!!
wolfander
Действительно, обслуги было больше чем зрителей. Днепр из отличных моментов не забивал. Букмекеры? В целом соответствии 2 лига. Жары, остроты было мало, вяло. И падения зачастую актерство. На карабасе билеты по 50, на стадионе не билеты, приглашения по 50. Кто - то нагрел руки.
Владимир Копяк
Сейчас за все надо платить, тем более - за удовольствие. По моим наблюдениям, только сходив дома в туалет по маленькому, мы получаем это удовольствие без денег - бесплатно...Хотя. нет... Спуская воду со сливного бачка, ведь мы платим за эту самую воду...
alessandro13
Всё равно Днепр - чемпион!!!
mastter77
быки колхозные (агро) весь второй тайм провалялись на газоне!!!!