Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 мая 2018, 13:46
3804
5

Зірка у Кропивницькому зіграла внічию з Карпатами

Нічийний результат більше влаштував львів'ян, які стали значно ближче до збереження місця в УПЛ

| Обновлено 13 мая 2018, 13:46
3804
5
Зірка у Кропивницькому зіграла внічию з Карпатами
ФК Карпаты
Порівняно з минулим туром наставник «Зірки» Роман Монарьов зробив лише одну кадрову ротацію у стартовому складі своїх підопічних: замість Полегенько на поле вийшов Фатєєв. Також лише одна зміна відбулася і в стартовій одинадцятці  «Карпат», де замість Нестерова в центр оборони повернувся Лобай.
 
Підопічні Олега Бойчишина активніше розпочали принциповий поєдинок. В дебюті гри після кутового удару Шведа невдало вибив м’яч Паст, але захисники встигли розрядити напругу біля свої воріт. Небезпечним вийшов і удар Карраскаля, але воротар «Зірки» встиг відреагувати на рикошет від захисника. 
 
Емоції в матчі команд, які ведуть боротьбу за збереження прописки у Прем’єр-лізі, наростали, і досвідченому арбітру Євгену Арановському довелося вже на початку гри   втихомирювати пристрасті за допомогою жовтих карток. В середині тайму реальну нагоду відкрити рахунок втратив Вербний, який після передачі Шведа пробивав з близької відстані, але Паст встиг дотягнутися до м’яча, перевівши його на кутовий.
 
Натомість господарі поля скористалися своєю нагодою і «розмочили» нулі на табло стадіону в Кропивницькому. Білоног  на високій швидкості здійснив рейд правим флангом і прострілив до штрафного, де Петров в один дотик пробив  у ближній кут  воріт Шевченка. Міг забити гол у «роздягальню» гостей і Чичиков, який після розіграшу стандарту пробив поруч з рамкою воріт. Натомість в компенсований до першого тайму час Гафаїті зіграв рукою у штрафному і арбітр без роздумів вказав на «позначку». Пенальті пробивав Карраскаль: м’яч від руки Паста і стійки влетів у сітку воріт. Так Карраскаль став автором першого в історії чемпіонатів України реалізованого 11-метрового удару легіонерами з Колумбії. А Паст так і не може хоча б раз в чемпіонатах стати переможцем пенальтійської дуелі – 9-й пропущений гол з «позначки».
 
Другий тайм знову активніше розпочали «Карпати» - після удару Мякушко м’яч прошмигнув впритул зі штангою. Господарі поля, яких нічийний рахунок аж ніяк не влаштовував, намагалися переламати хід напруженого поєдинку. Проте до небезпечних моментів біля воріт Шевченка через бран завершальних передач справа не доходила. До того ж, впевнено діяли захисники «Карпат», встигаючи випереджати суперників  в ігрових епізодах.
 
«Леви» також  не грали утримання нічийного рахунку і при першій нагоді контратакували. Міг оформити дубль Карраскаль, який на швидкості обіграв двох суперників, але Хорхе пробив цього разу неточно. Тим часом арбітр матчу продовжував роздавати жовті кратки гравцям обох команд і під кінець матчу був вилучений з поля Лобай, який як і Карраскаль через дискфаліфікацію пропускатиме заключну гру зі «Сталлю».
 
В підсумку «червоно-жовті» ускладнили собі питання уникнення перехідних ігор з кращими командами першої ліги, а «зелено-білих» в заключному матчі для збереження прописки в елітному дивізіоні влаштує і нічия.  При цьому безвиграшна серія «Зірки» в поєдинках з «Карпатами» збільшилася до 5-ти ігор – 3 нічиї та 2 поразки. Також «леви» збільшили свою безпрограшну гостьову серію у Прем’єр-лізі до 7-ми ігор: 2 перемогти та 5 нічиїх.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Зирка» (Кропивницкий) - «Карпаты» (Львов) - 1:1 (1:1)

Сергей Петров, 38 - Карраскаль, 45+3 (с пенальти)

«Зирка»: Евгений Паст, Дмитрий Фатеев (Адель Гафаити, 10), Антон Братков, Арман Оганесян, Иван Цюпа, Арно Гедж, Максим Драченко, Игорь Загальский (Ярослав Ямполь, 80), Алексей Чичиков (Алексей Збунь, 67), Дмитрий Билоног, Сергей Петров

«Карпаты»: Алексей Шевченко, Артем Федецкий, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Назар Вербный, Карраскаль, Кристиан Эрбес, Франсиско Ди Франко, Сергей Мякушко (Андрей Ременюк, 70), Марьян Швед, Алексей Гуцуляк (Санчес Катриэль Игнасио, 83)

Алексей Чичиков, 14. Адель Гафаити, 31. Максим Драченко, 45+2. Арно Гедж, 48. - Назар Вербный, 24. Иван Лобай, 42. Кристиан Эрбес, 50. Артем Федецкий, 73. Карраскаль, 85. Санчес Катриэль Игнасио, 91.

- Иван Лобай, 87.

Арбитр: Евгений Арановский (Киев)

Удары (в створ): 7 ((3) - 8 (3)
Угловые: 3 - 6
Оффсайды: 0 - 1

Стадион: «Зирка» (Кропивницкий)

Зрителей: 3417

ЗИРКА -- КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
футболу було МЕНШЕ ніж БІЙНІ! нічия - БОЙОВА!
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Александр Гончаренко
а як же крики коуча Зірки, про початок гри о 14-00, він же казав про порушення регламенту?
v_lozyncky
Дивимося уважно повтор https://sport.ua/news/384461-zirka-karpaty-video-gola-karraskalya
і бачимо що м'яч потрапив у голову захистника, а не в руку. Але комусь треба, щоб вівці грали далі