Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2333
1

Зірка – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зійде «Зірка» над «Карпатами»?

Зірка – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
У суботу, 12 травня, «Карпати» у Кропивницькому в заключній виїзній грі нинішнього сезону протистоятимуть сусідам по турнірній таблиці  із «Зірки», яка також веде боротьбу за збереження місця у Прем’єр-лізі. В разі перемоги «леви» за тур до фінішу змагань забезпечать продовження прописки в елітному дивізіоні країни.
 
В чемпіонатах України суперники загалом провели вже 19 ігор і баланс матчів говорить про рівність сил – по 7 перемог «Зірки» та «Карпат» та п’ять  нічиїх. На полі ж «Зірки» кропивницька команда виступає більш вдало, перемігши «левів» 6 разів, двічі зігравши внічию і зазнавши лише однієї поразки, ще у 2000 році. З іншого боку, загальна безвиграшна серія «червоно-жовтих» над «левами» триває вже 4 матчі – по 2 нічиї та поразки. До того ж, підопічні Олега Бойчишина з 9 грудня не знають гіркоти виїзних поразок у чемпіонаті вже 6 турів поспіль: 2 перемоги та 4 нічиї.
 
Востаннє «зелено-білі» приїжджали до Кропивницького у жовтні минулого року, коли біля керма «левів» ще стояв Сергій Зайцев, і тоді глядачі голів так і не дочекалися – нічия 0:0. Майже місяць тому підопічні Романа Монарьова приїжджали до Львова, де програли «Карпатам» з рахунком 1:2.
 
Серед діючих гравців в попередніх особистих зустрічах по два голи у ворота «Зірки» забивали карпатівці Гуцуляк і Чачуа, по одному – Нестеров та Мякушко. З іншого боку, по два «львівські» голи в активі Загальського та Білонога, по одному – в Драченка та Прядуна. 
 
Суботній поєдинок обіцяє бути напруженим та запеклим. «Зірка»,  перебуваючи у  зоні стикових матів з кращими командами першої ліги, налаштована наздогнати «Карпати», які випереджають кропивничан на три пункти. Господарі в попередніх двох домашніх матчах з «Чорноморцем» та «Олімпіком» здобували перемоги і цього разу будуть багато атакувати. «Карпати» ж у весняній частині чемпіонату вже не раз продемонстрували свої швидкі і найголовніше результативні контратаки.  Гольовий серіал «левів» у чемпіонаті з 18 березня триває вже 7 турів – 11 м’ячів. 
 
Як сказав капітан «левів» Артем Федецький, для «Карпат» гра із «Зіркою» буде «фінальною». Справді, в разі перемоги львівська команда за тур до фінішу забезпечить собі прописку у Прем’єр-лізі на наступний сезон. Та й «Зірка» в разі поразки  і навіть нічиєї «Олімпіка» з «Чорноморцем» вже може готуватися до перехідних матчів.
 
В матчі з «Зіркою» воротар «Карпат» Олексій Шевченко може зіграти 50-й матч у чемпіонатах. З особливим настроєм вийде на поле і нападник «Карпат» Хорхе Карраскаль, якого за результатом голосування у проекті, організованому Прем’єр-лігою, було визнано найкращим гравцем нинішнього чемпіонату у квітні.
 
Арбітр матчу Євген Арановський з Києва проведе вже 96-й матч у Прем’єр-лізі. «Карпати» раніше провели вже 14 ігор при суддівстві Арановського – 5 перемог, 5 нічиїх та 4 поразки, м’ячі 23-17. «Зірка» ж ще жодного разу не перемагала при Арановському у 4-х матчах: нічия та 3 поразки. Стосовно прогнозів букмекерів, то на перемогу господарів вони дають коефіціент 3,68, на виграш гостей – 2,23. Нічия оцінюється з коефіціентом 3,10
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ.
 
Ориентировочные составы:
«Зирка»: Паст, Полегенько, Братков, Гафаити, Оганесян, Цюпа, Драченко, Гедж, Чичиков, Билоног, Петров.
«Карпаты»: Шевченко, Гуцуляк, Федецкий, Нестеров, Мирошниченко, Вербный, Эрбес, Ди Франко, Мякушко, Швед, Карраскаль.
Дисквалификации: нет.
 
12 мая, суббота
«Зирка» «Карпаты»
Кропивницкий. Стадион «Зирка». 14.00
ТВ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
 Арбитр: Евгений Арановский (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 1:1

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил