Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 06 мая 2018, 20:36
4960
1

Українська діаспора привітала Зінченка з чемпіонством в Англії

Чемпіон Англії у складі «Манчестер Сіті» зустрівся із вболівальниками

| Обновлено 06 мая 2018, 20:36
4960
1
Українська діаспора привітала Зінченка з чемпіонством в Англії
Sport.ua

Новоспечений чемпіон англійської Прем'єр-ліги Олександр Зінченко відвідав український культурний центр «Дніпро» у Манчестері. На зустріч з гравцем збірної України зібралося більше 200 уболівальників одразу із декількох міст Англії. Сашко пройшовся екскурсією центром, поспілкувався з керівниками закладу, дітлахами, їхніми батьками та вихователями. 

— Я дуже здивований і приємно вражений тою підтримкою, яку я маю тут в Манчестері, — сказав Зінченко. — Чесно сказати, я не знав, що в місті живе така велика кількість українців. Серед інших є і ті, хто приїжджає на матчі нашої збірної. Я дуже радий був провести з ними час і обмінятися враженнями.

— Скажіть, було важко дати таку велику кількість автографів?
— Це, напевно, я вперше в житті стільки розписувався. При чому і на листівках, і на футболках, і на м'ячах і навіть на годинниках, мобільних телефонах, руках і на щоці.

— Про що ви переважного говорили з фанатами?
— Вони питали, чи залишуся я на наступний рік в Манчестері. Я сказав, що після такого прийому просто мушу тут лишитися і грати далі. Ми домовилися, що наші зустрічі будуть регулярними. У культурному центрі займається велика кількість діточок, вони проводять тренування, беруть участь в забавах, організовують спектаклі. 

Уболівальники отримати сувеніри та призи від Федерації футболу України, а також атрибутику, підготовлену в рамках проекту Миколи Василькова «Українська Трибуна». В його межах будуть систематично організовуватися заходи за участі гравців і тренерів національної збірної з футболу та українських фанатів. 

Зінченко не потрапив до складу «Манчестер Сіті» на поєдинок 37-го туру із «Хаддерсфілд Таун» (0:0).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yomayo17
Молодець хлопчина!!!