Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 мая 2018, 07:21
2398
0

Чорноморець – Карпати. Прогноз та анонс матчу

До Одеси – в День міста Львова

| Обновлено 05 мая 2018, 07:21
2398
0
Чорноморець – Карпати. Прогноз та анонс матчу
ФК Карпаты

У суботу, 5 травня, «Карпати» в Одесі зустрінуться з одним із аутсайдерів Прем’єр-ліги – «Чорноморцем». «Зелено-білі» налаштовані здобути довгоочікувану першу в чемпіонатах України перемогу на полі «моряків», зробивши тим самим подарунок усім львів’янам в рамках святкування дня міста Львова.

Після попередніх поєдинків давніх суперників у чемпіонатах України наразі ніхто немає переваги: по 12 перемог кожного із суперників та 19 «мирових». На полі ж одеського клубу, на якому, до речі, «зелено-білі» у 1992 році провели свій перший матч в чемпіонатах України, «Карпати» ще жодного разу не перемагали: 12 нічиї та 9 поразок. Востаннє «леви» приїжджали в Одесу 24 лютого цього року  і тоді глядачі забитих голів так і не дочекалися – 0:0.

Більше того, в Одесі ворота «Чорноморця» наразі залишаються «зачарованими» для львівських футболістів, які ще з серпня 2012-го року не можуть розмочити ворота «моряків» впродовж 530-ти (!) хвилин. Не те, що у Львові, де 31 березня підопічні Олега Бойчишина впевнено здолали «Чорноморець» з рахунком 3:1. Тоді в складі «левів» голи забивали Карраскаль, Швед, Санчес, а в команді Костянтина Фролова пенальті реалізував Третяков. Цікаво, що гравці «Чорноморця» ще з листопада 2013-го року більше одного гола за матч з «Карпатами» так і не забивають.

Діючими голеадорами попередніх зустрічей «левів» і «Чорноморця» є також ветеран «зелено-білих» Голодюк та «моряк» Смирнов. До речі, в суботу в разі виходу на поле Голодюк може провести свій ювілейний, 200-й, матч у Прем’єр-лізі. З особливим настроєм вийдуть на поле новачок одеського клубу Гладкий, який нинішній сезон розпочинав саме в  «Карпатах» і цього разу може забити свій 85-й гол в чемпіонатах. Також  свого часу грав за «левів» і воротар «Чорноморця» Новак, який відновився після травми і в минулому турі брав участь у переможному матчі зі «Сталлю».

Загалом у нинішньому чемпіонаті «зелено-білі» не програють «чорно-синім» - перемога та 2 нічиї.  До того ж, «Карпати» останнім часом впевнено грають на полях суперників, з 9 грудня не програючи вже 5 ігор: дві перемоги та три нічиї. Цього разу, «моряки» намагаючись відірватись від дна турнірної таблиці, підуть в атаку. «Карпати» ж, які добре діють на контратаках, можу цим скористатися і ще більше відірватися від зони стикових матчів з кращими командами Першої ліги

Виведе команди на поле киівський арбітр Іван Бондар, для якого це буде 46-й матч у Прем’єр-лізі. При суддівстві Бондаря «Карпати» ще не програвали: 3 перемоги та 2 нічиї. «Чорноморець» провів 8 ігор за участю Бондаря: 4 перемоги, 2 нічиї та 2 поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

                                                                                      5 травня, субота

«Чорноморець» – «Карпати»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 17.00
ТВ-трансляція на телеканалі 2+2
 Арбітр: Іван Бондар (Київ)
 Прогноз Sport.ua – 0:0

 

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 апреля 2024, 22:36 23
Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ

Украинский вратарь летом может перейти в «Манчестер Юнайтед»

Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить
Футбол | 24 апреля 2024, 03:01 0
Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить

Тони Кроос считает, что Андреас Кристенсен придерживал его во время забитого мяча

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.