Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1146
0

«ТВД» втрачає важливу перемогу

«Єнакієвець» вкотре довів, що дуже сильно грає вп"ятьох

17-й тур чемпіонату України стартував матчем між львівським «ТВД» і «Єнакієвцем». Гості попросили перенести матч на день раніше, щоб зекономити кошти і двічі не їздити до Львова.

Львів’яни активніше розпочали гру, трохи була відчутна втома гостей після матчу із «Кардиналом». Вже на першій хвилині Кордоба небезпечно стріляв з-за меж штрафного майданчика, але Рябцев виручив свою команду.

А на 3-й хвилині львів’яни організували швидку контратаку, в результаті якої Сільченко виривався на побачення із воротарем, але його наздогнав Гуменюк і сфолив. Другий арбітр матчу Гроховецький без роздумів продемонстрував молодому гравцю гостей червону картку.

Львів’яни, маючи чисельну більшість, могли відкривати рахунок, але удари Рогачова і Вахули не принесли результату і «Єнакієвець», граючи втрьох, все-таки вистояли.

На 7-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Дейнега, але влучив в Кіндія, який стояв в стінці. Львів’яни відразу відповіли ударом Хавера, який був трошки неточним. Через три хвилини супершанс був у Вахули, але після його удару м’яч зрикошетив від захисника і влучив у стійку воріт. Здавалось, львів’яни зараз таки розмочать Рябцева, але відзначились гості. «Теведисти» заробили шостий фол і Кравченко майстерно реалізував 10-ти метровий штрафний удар.

Після перерви непоганий шанс відігратись мав Маржановський. Його вивели сам на сам із воротарем , але він не зміг переграти воротаря - і це збірник України.

Гості відповіли виходом тет-а-тет з воротарем Нестерука (після помилки Рогачова), але його удар був неточним. Головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик побачив, що потрібно щось змінювати у грі своєї команди і випустив на майданчик Чеботарьова, який до цього сидів на лаві.

І потрібно відзначити, що Олег зіграв набагато краще, ніж збірники України Маржановський, Сільченко, Білоус. На 32-й хвилині Чеботарьов прорвався по лівому флангу і віддав на Рогачова, який замкнув простріл партнера, а через 4 хвилини Олег підставив ногу після удару зі штрафного Вахули і вивів свою команду уперед.

Але «Єнакієвець» вкотре довів, що дуже сильно грає вп’ятьох. Як і у матчі із «Кардиналом», гості забили другий м’яч граючи із п’ятим польовим гравцем.

Замятін віддав в штрафний майданчик на Дейнегу, і на відміну від попереднього матчу він вирішив пробивати не самотужки, а віддати Хурсову, який забивав вже у порожні ворота.

«ТВД» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакіево) – 2:2

«ТВД»: Мельник – Вахула, Денис, Кордоба, Рогачов – Сільченко, Хавер, Маржановський, Білоус – Кіндій, Чеботарьов.

«Єнакієвець»: Рябцев – Кузьмін, Нестерук, Крупін, Хурсов – Москалюк, Дейнега, Краєвський, Замятін – Гуменюк.

Голи: Рогачов (32), Чеботарьов (36) – Кравченко (17), Краєвський (39).

Попередження: Кордоба (9).

Вилучення: Гуменюк (3).

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.