Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 марта 2018, 17:07
9229
11

Андрій ПОЛУНІН: «Не потрібно вбивати Гармаша»

Спеціаліст виступив на боці головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича

| Обновлено 12 марта 2018, 17:07
9229
11
Андрій ПОЛУНІН: «Не потрібно вбивати Гармаша»
ФК Нефтяник. Андрей Полунин

Екс-хавбек «Дніпра», «Карпат» і збірної України з футболу Андрій Полунін, який зараз обіймає посаду директора «Нафтовика-Укрнафти», поділився думками щодо рішення головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича залишити Дениса Гармаша та Євгена Хачеріді поза заявкою на матч 21-го туру УПЛ проти «Вереса» (1:0).

– Динамо взяло реванш у Вереса за поразку у Львові. Кого б ви могли виділити у складі киян? Багато хто відзначає, насамперед, Беньяміна Вербіча…
– Він – дуже симпатичний гравець. Сміливо бере гру на себе, нестандартно обігрує. Додати б у завершенні атак. Вербіч мав хороші шанси у грі з Вересом, але поспішав із рішенням. Тим не менше, це – кваліфікований гравець. Принаймні у чемпіонаті України його гра помітно виділяється.

– Як ви оцінюєте рішення Хацкевича залишити Хачеріді та Гармаша поза межами заявки на цей матч?
– Я на боці головного тренера. Чому? Та тому що тренер найкраще знає ситуацію зсередини – хто готовий, а хто ні. Зокрема – психологічно. Гармаш не гратиме у матчі-відповіді проти Лаціо, тому Хацкевич відштовхувався ще й від цього – готував команду до вирішального матчу з італійцями.

– Експерт «Великого футболу» Віктор Леоненко жорстко пройшовся по хавбеку Динамо: «Я б його вбив вже у роздягальні»
– Не потрібно нікого вбивати. Є більш цивілізовані методи. Хацкевич не дав Гармашу зіграти – от і все. А він нехай думає. Якщо команда й надалі демонструватиме хорошу гру і результати без Гармаша та Хачеріді – це вже їхні проблеми. У 60-х роках багато провідних футболістів Динамо поїхали виступати за збірну СРСР на чемпіонаті світу. За цей час встигли себе проявити такі молоді гравці як Мунтян, і забронювали за собою місце в основному складі, згодом здобули для Києва Кубок кубків. Зміна поколінь – звичний процес. Гратимуть ті, хто хоче грати, і хто досягатиме результатів відповідно до критеріїв головного тренера.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Лаціо» (2:2) Денис Гармаш отримав вилучення за розмови вже після фінального свистка.

Источник Футбол 24
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lviv-999
Оце змістовний коментар від Освітченої людини,а не істерики Леона,який свої бабки відробляє !!!
Vyacheslav Krusser
Если бы это в 1 раз было то я согласен нельзя убивать,но когда у этого футболиста происходит регулярно то за это надо пи...ть и не стеснятся этого.Может после этого он поймёт хотя не уверен!
mykola.r.ua
Гармаш и Хачериди еще не раз подставят команду. Это не излечимо уже. Ждем следующего залета
polesse2000
Хачериди у меня бы вообще на поле не вышел после матча с кротами , когда он 2 гола своей тупой башкой положил в свои ворота имбицилище.
emix30001956
Від Гармаша більше проблем,ніж користі.В кожній грі своєю поведінкою може підставити команду.А якщо врахувати і гру яку показує в останніх матчах-в другу команду,хоча і там толку з нього буде мало.
leo7711
[quote Vel Azazelo, 12.03.2018 18:00]Ну гляньте био Леоненко. Неплохой был футболист, но потом понял, что "Кто ее ужинает, тот ее и танцует". А поскольку ужинает ее Ахметов, то
---
я Вас прошу..) Кого этот боец может убить?
Разве что,таракана на кухне
Vel Azazelo
Ну гляньте био Леоненко. Неплохой был футболист, но потом понял, что "Кто ее ужинает, тот ее и танцует". А поскольку ужинает ее Ахметов, то под него он и танцует. Типа, "я бы убил его в раздевалке". Ну приходи в раздевалку, ожиревший поц и получи от Гармаша в тыкву. Сидя в теплом клозете, изрыгает великие мнения, честно говоря, я отключаю ТВ во время его излияний.
paravaha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tarasbulba007
Хацкевич не дав Гармашу зіграти – от і все. А він нехай думає.
А что там есть чем думать? Если бы он думал,то не зарабатывал бы желтые и крассные карточки на ровном месте...