Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1204
0

Перемоги малою кров’ю не вийшло

«Кардинал» добряче попсував нерви претенденту на медалі

«Єнакієвець», щоб двічі не їздити через всю Україну до Львова і зберегти кошти, вирішив зіграти два поспіль матчі із «Кардиналом» і «ТВД» у столиці Галичини. Напевно, гості із Донеччини думали перемогти «Кардинал» малою кров’ю і поберегти сили до важливішого матчу із «ТВД», але іншої думки були львів’яни.

На початку чемпіонату «Єнакієвець» довго не міг здобути першу перемогу і саме стартову звитягу східняки здобули саме над «Кардиналом», який здолали 5:0. Але від тоді вже спливло не мало часу і з приходом на тренерський місток амбітного Романа Свища команда заграла по-іншому. Роман привив команді залізну дисципліну і «Кардинал», який до цього у кожному матчі пропускав голи, вже два поєдинки поспіль залишав свої ворота сухими. І у цьому поєдинку також «Кардинал» строго зіграв в обороні і у першому таймі у гостей було мінімум шансів для взяття воріт.

Найнебезпечніший момент був у гостей на 5-й хвилині, коли Замятін пробив по воротах, м’яч зрикошетив від Раєвського, змінив траєкторію і ледь не влетів у ворота. Більше у «Єнакіївця» реальних шансів не було, решта ударів з-за меж штрафного майданчику були або неточними або їх вміло нейтралізовував Пунда.

У львів’ян також стопроцентних шансів не виникало. Слід хіба відзначити удар Струка на 14-й хвилині і вихід трьох львів’ян на одного захисника, коли Струку не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути дальню штангу.

Все йшло до того, що перший тайм, як і у двох попередніх матчах «Кардиналу», завершиться без голів. Але тут вистрелив лідер «Кардиналу» Струк. Гості сфолили біля власного штрафного майданчика і Степан прямим ударом зі штрафного з лівого флангу відправив м’яч у дальній кут.

З початку другої половини гри гості кинулись на ворота Пунди, але з ударами Замятіна зі штрафного і Нестерука кіпер львів’ян справився без проблем.

А от «Кардинал» контратакував набагато небезпечніше. На 23-й хвилині Грабовенський на лівому фланзі залишив з носом захисника, ввійшов у штрафний майданчик і відкинув м’яч під удар самотньому Сергієнку, який із п’яти метрів влучив у перекладину.

Але через 27 секунд господарі забили другий гол. Пунда віддав довгу передачу у штрафний майданчик «Єнакієвця», Рябцев невиправдано вийшов із воріт і Грабовенський, вигравши верхову дуель із воротарем, перекинув останнього.

«Єнакієвець» почав ще активніше атакувати і пропускав дуже гострі контратаки господарів. На 28-й хвилині Лаба з передачі Шафранського міг забивати третій м’яч, але трохи забракло точності.

На 31-й хвилині у гостей пройшла перша атака, коли гравець «Єнакієвця» мав змогу пробити по воротах з меж штрафного майданчику, але удар Кузьміна парирував Пунда.

Але через 15 секунд Хурсову таки вдалось перервати суху серію Пунди, яка налічувала 119 хвилин без пропущених голів. До цього показника у цьому сезоні зміг наблизитись лише воротар «Шахтаря» Сухомлінов, який не пропускав м’яч у власні ворота 113 хвилин. Гол виявився досить курйозним. Хурсов пробив із лівого флангу у ближній кут і м’яч якимось чином влетів у ближній кут між ногами у воротаря.

Відразу головний тренер львів’ян взяв тайм-аут, щоб трошки заспокоїти команду, але все-таки гостям вдалось дотиснути «Кардинал». На 36-й хвилині Замятін вийшов п’ятим польовим, і за дві хвилини вивели Москалюка на ударну позицію і той розстріляв Пунду, а ще за хвилину Дейнегу залишили одного у штрафному майданчику і він приніс перемогу своїй команді.

«Кардинал» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 2:3

«Кардинал»: Пунда – Лаба, Шафранський, Струк, Данилюк – Ярошик, Грабовенський, Когут, Сергієнко.

«Єнакієвець»: Рябцев – Замятін, Москалюк, Краєвський, Дейнега – Хурсов, Кузьмін, Кравченко, Нестерук.

Арбітри: Подраний, Конюхов (обидва – Житомир).

Голи: Струк (19), Грабовенський (23) – Хурсов (32), Москалюк (38), Дейнега (39).

Попередження: Дейнега (17).

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды
Футбол | 19 апреля 2024, 14:23 13
Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды

Скандал с участием Александра Шевченко и Евгении Сагайдак получил продолжение

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.