Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1254
0

ЯРЕМЧЕНКО: «Зараз не кращі часи»

«Карпати» - «Металург» З - 1:3. Післяматчева прес-конференція

Валерій ЯРЕМЧЕНКО, головний тренер «Карпат»:

 

Всім зрозуміло, що команда «Карпати» переживає зараз не кращі часи. Ми всі бачили гру «Карпат» до забитого нам м’яча, і як вона різко змінилася після цього. Я не можу сказати, що всі гравці «Карпат» не хотіли сьогодні перемогти. Але самого хотіння замало. Потрібно дотримуватись на полі ігрової дисципліни, і коли я цього не побачив, то зізнаюсь, що не виключав, що наслідком цього може бути поразка. А те що в кінці матчу «Карпати» могли забити, то це швидше було зроблено стихійно. Зазначу, що до цієї гри наші гравці були добре налаштовані психологічно, але повторюю в мене великі претензії до футболістів, які забули про  ігрову дисципліну, яка була порушена на 16-17 хвилинах. Нервозна ситуація призвела до того, що гравці почали діяти ва-банк, на грані фолу. Загалом можна посадити на лаву запасних багатьох гравців, і сказати, щоб чекали свого часу. Але на даний період ми такого зробити не можемо, і команду «Карпати» в цілому потрібно всім підтримати, в тому числі і журналістам і витиснути максимум в заключних двох матчах року.

 

- Сучков може грати весь матч?

- На даний період ні, але він не збавляв своєї активності і тому його не замінив.

 

 - Чому замінили Фещука, а не Батисту?

 - Він занадто далеко відходив назад і робив передачу у ті зони, де мав бути «другий Фещук». Але двійників немає. Він, як і деякі інші гравці, робили  не свою роботу.

 

- Чи не було помилкою поставити  центр захисту Пшеничних, а не Лащенкова?

- У Сергія була серйозна травма - струск мозку під час матчу дублерів з «Чорноморцем». А Пшеничних справді сьогодні зіграв не на повну силу, бо діяв після травми.

 

Анатолий ЧАНЦЕВ, главный тренер «Металлурга»:

 

 - В связи со сложными погодными условиями мы решили отказаться от коротких и средних передач и построили игру за счет длинных пасов. Быстрый гол «Карпат» надломил наших ребят и я благодарен нашим футболистам, что они проявили характер, волю, выдержку, не опустили руки и вели игру в том целенаправленном русле, которое было намечено на передматчевой установке. Что касается самой игры, то очень непросто было играть на тяжелом поле. Для нас это очень важная победа, точно так же как и для «Карпат» эта игра была очень важной. Мы сделали отрыв от «Карпат» в шесть очков и это для «Металлурга» стало очень важно.

 

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для www.sport.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.