Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1358
0

Карпаты - Металлург З - 1:3

Вольова перемога запоріжців

Карпаты - Металлург З - 1:3

ЛЬВІВ, ІА «Спорт Україна» - Початок гри виявився багатообіцяючим для «Карпат». Вже перша атака господарів завершилась взяттям воріт вихованця львівського футболу Віталія Постранського. Олексій Сучков, який з різних причин тривалий час не грав за основу, зробив флангову передачу на лінію воротарського майданчику, і після неузгоджених дій захисників Ігор Худоб’як пробив з декількох метрів повз воротаря.

При цьому перервалася неприємна «суха» серія «Карпат», яка тривала 558 хвилин і  розпочалась ще 15 вересня із «Закарпаттям». А через хвилину після пасу все того ж Сучкова вже Максим Фещук з лінії воротарського пробиває головою і м’яч влучає у поперечину воріт «Металурга». «Карпати» продовжували контролювати ситуацію, і Постранський, вдало діючи на виходах, рятує запоріжців  від неприємностей.

Гості поступово оговтались від швидкого голу і провели ряд небезпечних контрвипадів. Підступно пробивали Сергій Силюк та Олексій Годін. А в середині тайму після грубої помилки на виході Мацея Налєпи у порожні ворота пробивав Тарас Лазарович, але влучив у Сергія Пшеничних, який у цій грі діяв в центрі захисту (справа – Кобін, зліва – Юревич).

І все ж, згодом «Металург» покарав захист господарів за недбалі дії. Після помилки Пшеничних і навісної передачі Володимира Польового  грузин Дато Квірквелія з другої спроби таки добив м’яч, що відскочив від Налєпи, у ворота . А незадовго до перерви захисник Челядинський вдало підключився до розіграшу кутового  у виконанні Олексія Годіна і з лінії воротарського майданчику ударом голови вивів «Металург» вперед.

Після перерви малюнок гри не змінився. «Карпати» намагалися зрівняти становище, але брак неточних передач та ударів зводив всі зусилля карпатівців нанівець. Натомість гості, швидко переходячи центр поля, створили ще декілька нагод для взяття воріт «Карпат» і скористалися лише одною. Сергій Силюк, отримавши пас від Квірквелії з глибини поля, вийшов на ударну позицію, обіграв Налєпу, і холоднокровно пробив у порожні ворота. Після третього голу частина вболівальників, яких і так у прохолодну мокру погоду (за пів години до гри – випав сніг) зібралось мало, почали залишати свої місця на трибунах. Рахунок міг стати ще більш непристойним для «зелено-білих», коли неприкритий Лазарович в один дотик пробив над перекладиною після флангової передачі Годіна.  У «Карпат» же реальну нагоду скоротити рахунок втратили під кінець поєдинку Ковель та Худоб’як.

 В підсумку «Металург» лише вдруге у вищій лізі переміг у Львові , і вперше провів на стадіоні «Україна» одразу три голи.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для sport.ua  

«Карпаты» - «Металлург» З - 1:3

«Карпаты»: Налепа, Пшеничных (Федорив, 72), Юревич, Ищенко, Годвин, Худобяк, Сучков, Кобин, Кирильчик (Женюх, 60), Батиста, Фещук (Ковель, 59).

«Металлург» З: Постранский, Челядинский, Невмывака, Квирквелия (Степаненко, 88), Кашевский, Полевой, Вернидуб (Аржанов, 86), Тигорев, Силюк (Любарский, 83), Годин, Лазарович.

 Худобяк, 1 - Квирквелия, 30. Челядинский, 41. Силюк, 65.

 Батиста, 17. Сучков, 55. Ковель, 77. Женюх, 79 - Невмывака, 14. Годин, 54. Степаненко, 93.

Зрителей: 2.700.
Оценка поля: 3.
Честная игра: 6.000 - 7.000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.