Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 ноября 2016, 22:20
1412
0

Відкриті уроки футболу у Бердянську

В Бердянську відбулося відкриття дитячого фестивалю

| Обновлено 01 ноября 2016, 22:20
1412
0
Відкриті уроки футболу у Бердянську
ffu.org.ua

В четвер, 27 жовтня, в місті Бердянськ Запорізької області відбулося відкриття дитячого фестивалю «Відкриті уроки футболу», що є спеціальним проектом Федерації футболу України. На стадіоні ЗОШ №3 зібіралися діти та вчителі з 8 місцевих шкіл. Привітати учасників семінару прийшли перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, міський голова Бердянську Володимир Чепурний, національний координатор проекту Федерації футболу України, член комісії УЄФА з масового футболу Євген Столітенко та інші.

Проведення подібного свята футболу стало справжньою подією для міста, про що сказав  міський голова Бердянська, який у своїй промові подякував за цей захід президентові Федерації футболу України Андрію Павелку та в свою чергу пообіцяв, що футбол у їхньому місті буде і надалі розвиватися.

Вадим Костюченко ж від імені Федерації футболу України подякував місту за чудову організацію події, зазначивши, наскільки приємно бачити усміхнені, щасливі обличчя дітей, а також запросив декількох дітей з Бердянську взяти участь у масштабній акції Федерації футболу України та вивести футболістів на поле під час матчу Україна-Фінляндія, що відбудеться 12 листопада в Одесі.

Фестивалем у Бердянську «Відкриті уроки футболу» стартували в Запорізький області. «Бердянці стали першими з тієї тисячі дітей, які будуть охоплені цим проектом у Запорізькій області. Хочу щоб цей проект завжди дарував гарний настрій, щоб ви знайомилися та товаришували із дітьми з різних шкіл», - сказав національний координатор Євген Столітенко. Наступні фестивалі пройдуть 1 листопада в Запоріжжі, а 3-го – у Мелітополі.

Проект «Вікдриті уроки футболу» спрямований на допомогу у першу чергу дітям-переселенцям із Донбасу. Він впроваджується в трьох областях — Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській при підтримці Німецького уряду. Допомога надана Streetfootballworld GmbH в рамках проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», що є однією з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH).

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

ОФИЦИАЛЬНО. Нагельсманн продлил контракт со сборной Германии
Футбол | 19 апреля 2024, 13:15 0
ОФИЦИАЛЬНО. Нагельсманн продлил контракт со сборной Германии

Новое соглашение будет действовать до завершения чемпионата мира 2026 года

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.