Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 ноября 2016, 22:40
1970
0

Відкриті уроки футболу у Дніпрі

Дитячі фестивалі розпочалися також в Харківській та Запорізькій областях

| Обновлено 01 ноября 2016, 22:40
1970
0
Відкриті уроки футболу у Дніпрі
ffu.org.ua

Підтримка дітей, що опинилися в складних життєвих ситуаціях – важлива соціальна місія усіх людей нашої країни. Федерація футболу України також не залишилась осторонь цієї проблеми та провадить активну діяльність, покликану на допомогу таким дітям.

«Не можна залишатися осторонь проблем дітей, які вимушено переїхали або досі знаходяться у зоні АТО. Граючи у футбол, вони відволікаються від посталих труднощів та зростають здоровими й радісними. Діти з АТО є завжди бажаними гостями на всіх заходах ФФУ, і гравці з тренерами національної збірної України постійно раді можливості побачитися та поспілкуватися з ними як на матчах, так і на відкритих тренуваннях команди», - зазначив президент Федерації футболу Андрій Павелко.

Одним із проектів, що спрямований на підтримку дітей-переселенців, є проведення фестивалів «Відкриті уроки футболу». Наразі організація таких спортивних заходів триває в трьох областях — Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській областях. Допомога надана StreetfootballworldGmbH в рамках проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», що є однією з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZGmbH).

Подібні фестивалі вже розпочалися в Харківський та Запорізький областях. А в п’ятницю, 28 жовтня, черга дійшла і до Дніпропетровської області. На стадіоні Молодіжного парку зібралося біля сотні хлопців та дівчат, які і стали свідками урочистого відкриття футбольного свята. Привітати маленьких любителів футболу приїхав перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, виконавчий директор Федерації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів, національний координатор проекту Євген Столітенко та інші футбольні функціонери.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.