Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1498
0

Карпати - Дніпро - 0:1 +ТАБЛИЦЯ

Льопа зберігає «Дніпру» друге місце, «Карпати» знову не забивають

До цього матчу «Карпати» підійшли з неабияким списком кадрових проблем, про що вже повідомлялось в анонсі матчу. Натомість склад «Дніпра» був таким, як і  в попередній грі з «Таврією». Тож в обороні «Карпат» діяли Іщенко, Петрівський, Юревич та Федорів, зліва у півзахисті – Кобін, справа – Худоб’як, в центрі – Кирильчик та Пшеничних і в нападі – Батиста та Фещук.

Початок гри був за господарями, які небезпечно виконали виконали два кутових і Кобіну забракло влучності, коли м’яч після удару Худоб’яка пролетів повз захисників вздовж лінії воріт «Дніпра». А перший удар по воротах наніс Грицай, але м’яч пролетів мимо цілі. А після другого пострілу Грицая, надійно зіграв Мартищук. Запам’ятався і штрафний у виконанні Пшеничних, коли м’яч пролетів над головами захисників і Кернозенко вчасно зіграв на випередження. А на 38-й хвилині «Карпати» створили гольовий момент. Худоб’як прострілював у штрафний, м’яч зрикошетив від захисника на вільного Батисту, потужний удар якого прийняв на себе Русол і все завершилось кутовим. В кінці тайму Фещук в боротьбі з Шелаєвим заробив штрафний по центру воріт. Після деяких роздумів удари виконав Фещук, але м’яч прошмигнув над поперечиною і Максим хапається за голову.

Після перерви замість Пшеничних в центрі поля почав діяти Женюх. А на флангах особливо активно діяв Худоб’як, він після пасу Кобіна наносив сильного удару , але м’яч влучив у ногу захисника. А наступний удар Ігоря прийшовся вище воріт. Підключався до атаки і білорус Юревич, але цього раз його удари потрапили у воротаря. Малопомітний у грі Назаренко лише один раз запам’ятався дальнім, але надто неточним ударом. В середині тайму після передачі Кобіна м’яч зрикошетив до Петрівського, який з декількох метрів пробив вище воріт, але за мить до цього асистент арбітра Боклажко зафіксував положення поза грою. Дніпропетровці провели ряд замін і саме після націленого пасу Корниленка було порушена Воробей заробив штрафний, який і виявився результативним. Один з кращих у цій грі Дмитро Льопа чітко пробив під поперечину, і Мартищук лише поглядом супроводжував політ м’яча у ворота.

У час, що залишився, «Карпати» могли уникнути поразки, на яку «зелено-білі» явно не заслуговували. Після подачі Кополовця Фещук головою пробив впритул зі стійкою. А  після дальнього потужного удару Женюха м’яч пролетів впритул зі штангою. Тож неприємна для «Карпат» «суха» серія у чемпіонаті , яка розпочалась ще 15 вересня після матчу із «Закарпаттям» зросла до 557 (!) хвилин. Будемо сподіватись, що «Карпати» нарешті «прорве» наступної суботи в матчі проти запорізького «Металурга».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для sport.ua  

«Карпаты» - «Днепр» - 0:1

«Карпаты»: Мартыщук, Федорив, Юревич, Петривский, Ищенко, Пшеничных (Женюх, 46), Худобяк, Кобин (Кополовец, 80), Кирильчик, Батиста, Фещук.

«Днепр»: Кернозенко, Грицай, Шершун, Русол, Денисов, Шелаев, Андриенко, Назаренко (Бартулович, 72), Лепа, Самодин (Корниленко, 65), Воробей (Коноплянка, 91).

 Лепа, 79

 Фещук, 27.

 

Зрителей: 7.400.
Оценка поля: 3.
Честная игра: 7.500 - 8.250.

 

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку
Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 23
Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета

Как Перес отреагировал на игру Кепы, который вышел вместо Лунина за Реал
Футбол | 27 апреля 2024, 07:56 0
Как Перес отреагировал на игру Кепы, который вышел вместо Лунина за Реал

26 апреля королевский клуб обыграл «Реал Сосьедад» 1:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.