Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1477
0

Руслан КАЧУР: «Решающим фактором станет наша реализация»

Форвард «Черкасского Днепр» - о матче против харьковского «Гелиоса»

Руслан КАЧУР: «Решающим фактором станет наша реализация»

 

Напередодні матчу «Черкаського Дніпра» проти харківського «Геліоса», який відбудеться 15 жовтня о 15:00 на Центральному стадіоні, ми поспілкувалися з нападником «дніпрян» Русланом Качуром, який три роки виступав за харків’ян і поділився інформацією про цей клуб.

– Руслане, яку гру пропагує харківський клуб?
– Беручи до уваги період мого виступу за них і те, який футбол демонструє команда за-раз, можна побачити різноманітний підхід харків’ян до кожної гри. У цю суботу вони можуть зіграти від оборони, ловити нас на контратаках, а можуть акцентовано піти вперед. В «Геліосі» гарний підбір гравців, але у нас, звісно, не гірший, тому буде цікавий матч.

– Що знаєш про головного тренера «сонячних» – Сергія Сизихіна?
– Нам не довелося з ним попрацювати разом. Ми розминулися: його призначили в першу команду, а я поїхав до Узбекистану. Але до цього Сізіхін був старшим тренером дитячої академії клуба. Знаю, що він демонстрував там хороші результати і, мабуть, тому і став головним тренером першої команди.

– Які спогади у тебе пов’язані з «Геліосом»?
– Я там провів три роки і були різні моменти – як позитивні, так і не дуже. Погані згадувати не хочеться, а от серед приємних – дружній колектив, хороша команда. Я там непогано попрацював.

– Чи залишилися у тебе контакти з тими, з ким виступав за «Геліос»?
– Із тих людей, з ким я там грав залишилося, здається, четверо футболістів. Це: Лобойко Сергій (капітан команди), Луценко Ігор, Комарницький Віталій і Сидоренко Денис.

– Якими сильними ігровими якостями володіють ці гравці?
– Лобойко досить сильний при стандартах. Він підключається на всі кутові, штрафні. Також добре грає головою Луценко. Якщо не помиляюся, він уже декілька м’ячів забив зі стандартів у цьому сезоні. Хлопці непогано грають на другому поверсі.

– До чого має бути готовий «Черкаський Дніпро» в цю суботу?
– «Геліос» – важка команда. У нас із ними були непрості, бойовиті ігри – дві нічиї: 1:1 і 0:0. Із ними потрібно діяти акуратно, не порушувати правила поблизу штрафного майданчика, бо стандарти – це їхній сильний бік. І з цією командою не можна грати у «шашки наголо». У той же час можна буде їх зловити на контратаці, бо я не думаю, що вони в суботу зіграють чисто від оборони – будуть працювати на позитивний для себе результат. І ще одним вирішальним фактором стане наша реалізація, бо останнім часом у нас це не дуже виходить. Якщо витиснемо максимум зі створеної небезпеки – у нас все вийде!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.