Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
758
0

Дмитрий ХЛЕБАС: «Со Сталью будем играть только на победу»

Форвард «Ворсклы» - о подготовке к матчу против «сталеваров»

Дмитрий ХЛЕБАС: «Со Сталью будем играть только на победу»

Нападник ворсклян перед початком вечірнього тренування відповів на кілька запитань від прес-служби…

- Встигли поновити баланс моральних та фізичних сил за два дні, що давалися на відпочинок?
- Так, ці два дні – ковток повітря для нас. Відновилися, перезавантажилися, й далі працюватимемо, певен, з подвоєною енергією.

- Тренування в той період, коли графік команди був перенасичений офіційними зустрічами, був дещо спрощеним. Зараз повертаєтеся до звичних півторагодинних занять один-два рази на день?
- Три тижні ми були під постійними навантаженнями. Через два дні на третій потрібно було виходити на поле. Зараз, ясна річ, тривалість тренувань зросте, більшими будуть і навантаження. Переконаний, тренери не дадуть нам спуску, доки не покращимо малюнок гри, та й з результатами негайно щось потрібно робити. Будемо старатися вийти на свій звичний рівень найближчим часом.

- Мабуть, відчути гол для нападника це важливо, як ковток свіжого повітря?
- А як інакше! Але можу сказати, коли забиваю, то завжди радію за всю команду, а не за себе особисто. Ми завоювали один бал в Дніпрі. Вважаю, мали нагоду й перемогу вирвати. Нормально, як для виїзного матчу з добре організованою командою. Що ж до мене, буду багато працювати над тим, аби поліпшувати реалізацію гольових епізодів.

- У грі 4-го туру наступний суперник «Ворскли», команда з Кам’янського трішки не дотягнулася до нічиєї з київським «Динамо». Яке враження вони справляють?
- «Сталь» - міцна, бойова команда. Ні в якому разі не може бути недооцінки суперника з нашого боку. Ми до всіх ставимося з повагою, та не розділяємо опонентів на лідерів і аутсайдерів. У Прем’єр-лізі будь-хто може дати бій навіть найсильнішій команді. Вдома будемо грати лише на перемогу, а ще спробуємо порадувати тих, хто прийде на стадіон змістовним футболом. Тож, до зустрічі на матчі зі «Сталлю».

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.