Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 апреля 2016, 17:10
3719
1

Сергей ВАЛЯЕВ: «Моим ребятам нужно поставить памятник»

Главный тренер команды «Никополь-НПГУ» доволен своими футболистами

| Обновлено 11 апреля 2016, 17:10
3719
1
Сергей ВАЛЯЕВ: «Моим ребятам нужно поставить памятник»
Дмитрий Семчук

У Чернівці завітав відомий український футболіст Сергій Валяєв, якого вболівальники пам’ятають за виступами у дніпропетровському «Дніпрі» та національній збірній нашої держави. Цьогоріч Сергій став головним тренером команди «Нікополь – НПГУ». Незважаючи на статус аутсайдера, колектив молодого тренера вже відібрав очки у команди, які претендують на підвищення у класі – «Інгульця» та «Буковини». Ми поспілкувалися із Сергієм Валяєвим після матчу «Буковина» - «Нікополь – НПГУ».

- Яким буде Ваш коментар гри?
- Я дуже радий за хлопців.  У роздягальні я подякував гравцям за самовіддачу, а також за те, що терпіли. У нас був тривалий переїзд. Ми впродовж вісімнадцяти годин їхали автобусом. Я переживав за те, щоби у хлопців вистачило сил на два тайми, однак вони – молодці. Було важко. Зрозуміло, що «Буковина» - хороша команда, яка має завдання та намагається грати у футбол. Це ми чудово розуміли. У нас нова команда. Коли я був футболістом, то не любив програвати. Тому своїм підопічним намагаюся вселити те, що не можна поступатися, а треба битися до кінця.

- Які у Вас враження від гри «Буковини», яка веде боротьбу за вихід у першу лігу?
- Хороша команда. Ми дивилися її гру, аналізували. Команда не б'є м’яча куди завгодно. Ми акцентували увагу своїх футболістів на тому, що «Буковина» контролює м’яч та небезпечно виконує стандартні положення.  Бажаю чернівецькій команді виконати завдання на сезон.

Я нещодавно очолив футбольну команду, однак вже зрозумів одне: друга ліга має два основні моменти – стандартні положення та самовіддача. Якщо ти додаєш ще якійсь  моменти, а також граєш у футбол та дієш нестандартно, то тоді можеш розраховувати на високі місця.

- «Нікополь – НПГУ» здобув очки у матчах з «Інгульцем» та «Буковиною». Якщо порівняти з минулим роком, то команда суттєво додала. За рахунок чого це відбулося?
- Обговорювати своїх попередників мені якось не личить, однак я прошу хлопців про те, щоби вони за наявності самовіддачі у кожній грі, намагалися грати у футбол. Ми ретельно розбираємо власні матчі, аналізуємо ігри суперників. Я дуже вдячний хлопцям. Мені не хочеться згадувати якійсь моменти, та виносити, так би мовити, сміття з хати, однак за такої ситуації, у якій перебуває наша команда, футболістам треба поставити пам’ятник. Ми з хлопцями працюємо разом два з половиною місяці. Я їм вдячний за відношення до справи.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 33
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 24
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
slobozhanin
А 7 лет в Металлисте? 166 матчей!