Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 апреля 2016, 16:58
1449
0

Говерла: Нет оснований для неучастия Ягодинскиса в играх УПЛ

КДК ФФУ отложил рассмотрение дела ужгородского клуба

| Обновлено 08 апреля 2016, 16:58
1449
0
Говерла: Нет оснований для неучастия Ягодинскиса в играх УПЛ
dynamo.kiev.ua

ФК «Говерла» Ужгород у зв’язку з особливою увагою до інциденту щодо участі  футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчі 20-ого туру Ліги Парі-Матч 03.04.2016 року ФК «Говерла» Ужгород – ФК «Олімпік» Донецьк, вважає за необхідне повідомити наступне.

«07» квітня 2016 року відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ у новому складі у справі щодо участі футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчі 20-ого туру Ліги Парі-Матч 03.04.2016 року ФК «Говерла» Ужгород – ФК «Олімпік» Донецьк.

За результатами розгляду клопотань про витребування доказів, про виклик свідків та надання ФК «Говерла» Ужгород змістовних пояснень по даному питанню Членами Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ було прийнято рішення про відкладення розгляду даної справи з метою отримання додаткової інформації та підтвердження позиції ФК «Говерла» Ужгород про відсутність правових підстав щодо неможливості участі футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчі 20-ого туру Ліги Парі-Матч.

Таким чином, у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ відсутні підстави для неучасті футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчах Ліги Парі-Матч до моменту винесення остаточних рішень Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ у справах щодо відсторонення представників ФК «Говерла» Ужгород.

Розгляд справи триває.          

Источник ФК Говерла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.