Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 апреля 2016, 10:32
3082
8

Президент ПФЛ: Игроки ДНР не могут быть заявлены в Украине

Игроки, принявшие участие в матчах чемпионатов ДНР и ЛНР, стучатся в украинские клубы

| Обновлено 06 апреля 2016, 10:32
3082
8
Президент ПФЛ: Игроки ДНР не могут быть заявлены в Украине

Президент ПФЛ Сергій Макаров розповів про те, які клуб найбільше хочуть бачити у своєму таборі футболістів, що засвітилися в «ДНР» та «ЛНР».

«Найбільше колишніх футболістів чемпіонату «ЛНР» та «ДНР» хочуть заявити ті команди, які розташовані географічно неподалік території, де відбуваються бойові дії, -- каже Сергій Макаров в інтерв»ю газеті «Експрес», -- Ось краматорський «Авангард» запевняє, що може заявити дуже багато талановитих гравців, які здатні не лише достойно виступити в першій лізі, але й готові допомогти пробитися в Прем»єр-лігу. На жаль, ці хлопці зіграли в чемпіонатах «ДНР» та «ЛНР», тому поки що не можуть бути заявлені в клуби чемпіонату України».

Додамо, що ПФЛ просить Комітет з етики та чесної гри ФФУ надати амністію тим гравцям, які зіграли в «ЛНР» та «ДНР». Аргументація ПФЛ ось яка: «Вони не брали до рук зброї, вони не віддали українського паспорту і виявили бажання жити в Україні».

Источник Expres Online
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tatc7
в п-ду этих дебилов.
Tka4enko_85
пускай идут науй
M-E-S-S-E-R
"Вони не брали до рук зброї..." - на чому базується така впевненість?... може, на деяких з них висять смерті українців!.... А допомагати окупантові можна не тільки зброєю, але і: матеріально, фінансово, фізично... Якщо взяли участь в клоунаді - нехай і надалі грають в цирку! А враховуючи, що в цьому самому "Авангарді" воротар загинув выд рук днр-ців, заявляти ватних посіпак буде вершиною цинізму!
( http://www.unian.net/sport/993452-vratar-kramatorskogo-avangarda-pogib-ot-r
uk-terroristov-dnr.html )
JohnyTempus
Авжеж, коли побачили шо там розруха - так зразу давай в Украіну. Не віддали паспорта....
Платили би там гроші - грали б там і публічно отримували паспорта днр... Тепер вони патріоти, а були би гроші в днр - розказували б як там добре на расеї
tatc7
в п-ду этих дебилов.
Мирослав Скоков
Пропаганда страшнее любого оружия, тем более "рассейская", эти дебилы восхваляли ДНЛ/ДНР, играли товарняки там, всем рассказывали как хорошо налаживается жизнь в "Новосрании" так вот пусть там теперь и играют пидары конченые! Если ПФЛ так за них переживает, то значит это одно - содействие, сочувствие сепаратистам и террористам - и нахрен в Украине тогда такая ПФЛ? У нас что футболистов не хватает, что надо брать ватников? Дебилоиды а не ПФЛ!
KIEWADIM
Пфл расшифровать как правилтно? "педофилы" ?
KIEWADIM
А что за "комотет с этики?" Еще раз убеждаюсь в том, чем меньше всяких липовых комитеров, которые нафиг не нужны и являютя лишь статистами - тем проще жить.