Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1362
0

Карпати – Нафтовик-Укрнафта, 18:00 LIVE!

Іщенко зіграє проти Іщенка

Карпати – Нафтовик-Укрнафта, 18:00 LIVE!

До недільного матчу суперники підійшли, перебуваючи в низах турнірної таблиці. «Карпати» з чотирма очками перебувають на межі зі зоною вильоту, а «Нафтовик-Укрнафта» у перших шести турах не набрав жодного очка і не провів навіть жодного голу.

 

За числом поразок зі старту чемпіонату представники Сумщини зупинилися за крок до антирекорду в історії ліги, який належить «Ворсклі». А щодо 6-матчевої «сухої» серії без голів, то в минулому турі нафтовики вже повторили сумний антирекордний показник, який належав все тим же полтавчанам (1998 р.).

 

Щодо кадрових втрат львів’ян, то як повідомив спортивний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький, в складі «зелено-білих» глядачі і далі не побачать травмованих поляка Мацея Налєпу та білоруса Александра Юревича. Зрозуміло, що гравці «Карпат» прагнутимуть у суботу показати видовищний, результативний  футбол, перервати смугу невдач з трьох турів і покращити своє турнірне становище. Зрештою, і гостям відступати нікуди. Тож на глядачів чекає принциповий поєдинок, причому, що цікаво, на тренерських лавах суперників діями своїх підопічних будуть керувати однофамільці Олександр Іщенко та Віктор Іщенко, який у минулому турі замінив Сергія Шевченка,  а вболівальникам країни більше відомий за роботою у минулі роки у  тренерському штабі столичного ЦСКА та «Арсеналу».

 

І на завершення про статистику. Для львівських «Карпат» та охтирського «Нафтовика-Укрнафти» суботній матч буде вже п’ятим  офіційним в історії зустрічей цих суперників і першим в рамках вищої ліги. Ось протоколи попередніх матчів у першій лізі.

Першість України – 4: +2=1-1, м’ячі 3-2.

 

Баланс ігор у Львові – 2: +2=0-0, м’ячі 3-1, в Охтирці – 2: +0=1-1, м’ячі 0-1.

Родзинкою суботнього поєдинку є присутність в рядах нафтовиків  вихованців львівського футболу Богдана Єсипа, Андрія Кікотя, які свого часу виступали за «Карпати», а Василь Товкацький та Олег Шептицький – за «Карпати-2».

 

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для sport.ua

25 августа, суббота

«Карпаты» – «Нефтяник-Укрнафта»

 Львов. Стадион «Украина». 18.00
 Судья: О. Деревинский (Киев).
 НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

Прогноз sport.ua – 2:1

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.