Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2015, 11:56
4259
1

«Возможно, что и 4-я команда Первой лиги повысится в классе»

Владимир Лашкул рассказал, что многие команды УПЛ могут не пройти аттестацию в будущем году

| Обновлено 11 ноября 2015, 11:56
4259
1
«Возможно, что и 4-я команда Первой лиги повысится в классе»

7 листопада відразу після закінчення матчу проти ФК «Геліос» генеральний директор футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Лашкул Володимир Григорович зустрівся із представниками засобів масової  інформації.  Володимир Григорович поділився із журналістами своїми думками, щодо відвідуваності вболівальниками домашніх матчів «Черкаського Дніпра». На жаль, складується майже парадоксальна ситуація – чим вище по турнірній таблиці піднімається черкаська команда, тим меншою стає відвідуваність вболівальниками домашніх матчів. Генеральний директор ФК «Черкаський Дніпро» розповів, що особисто очікує від матчу «Черкаський Дніпро» – «Зірка» (Кіровоград), що відбудеться 21 листопада і якою важливою, при цьому, має бути роль вболівальників.

– Результати попередніх матчів Чемпіонату України серед команд першої ліги дозволяли «Черкаському Дніпру» все ближче й ближче наближатися до лідерів турніру. На жаль, зігравши внічию 1:1, ми втратили перемогу в матчі з «Геліосом». Здобута перемога давала б шанси підопічним Ігоря Столовицього піти на зимову перерву в якості лідера Першої ліги. Однак, зважаючи на сьогоднішню нічию, «Черкаський Дніпро» залишається на третій сходинці. Враховуючи, що 21 листопада відбудеться останній тур у першій частині сезону 2015/16 років, нам усім необхідно вирішити: а що робити далі? Чи потрібно футбольному клубу «Черкаський Дніпро» напружуватися й мобілізовувати зусилля та фінанси, якщо ми раптом опинимося в Прем’єр-лізі? Ми хочемо, щоб самі черкащани відповіли на це питання 21 листопада під час матчу із кіровоградською «Зіркою».  Відділ маркетингу та комунікацій із громадськістю футбольного клубу здійснює відповідні заходи для того, щоб зібрати повний стадіон. Народ сам має відповісти, чи потрібно нам прагнути переходу до Прем’єр-ліги. Повний стадіон – це відповідь «ТАК», а пустий – відповідь «НІ». Порожні трибуни не налаштовують і не мобілізують футболістів на гру. Не було емоцій на стадіоні під час футбольного матчу із «Геліосом». Мене дуже хвилює ставлення вболівальників, черкащан до своєї команди. Ми вже змінювали час проведення матчу: і 17-та година, і 16-та і 14-та, як зараз. Нічого не діє – маємо порожні трибуни. Ставлення громади нашого міста не стимулює нашу працю. На останній домашній грі перед зимовою перервою, яка відбуватиметься 21 листопада проти кіровоградської «Зірки», ми хочемо побачити заповнений стадіон. Вхід на матч буде вільним, адже ті гроші, які клуб отримує від продажу квитків, не вирішують проблему його фінансування.

У Прем’єр-лізі є низка команд, які не витримують фінансового навантаження. Може так трапитися, що не всі клуби пройдуть атестацію на наступний сезон. Існує варіант, що навіть і четверта команда першої ліги зможе підвищитися у класі. 13 листопада в приміщенні Федерації футболу України з цього питання відбудеться нарада за участю президентів усіх футбольних клубів Прем’єр-ліги і ПФЛ. Хочу відзначити позитивні зрушення у відносинах із міською владою: останнім часом ми бачимо на трибунах заступників міського голови. На розгляд у міську раду клуб подав свої пропозиції щодо виділення земельної ділянки для будівництва навчально-тренувального комплексу. Я став депутатом новообраної обласної ради, буду піднімати в раді питання футбольного клубу «Черкаський Дніпро».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил