Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1629
0

Карпати - Металург Д - 0:0

Сухий рахунок у дощову погоду

За півгодини до початку матчу над львівським стадіоном «Україна» пройшла сильна злива, в продовж якої команди продовжували розминку. В складі «Карпат» після травм до основи повернулися Федорів, Батиста та Ковель. Натомість дозаявлених Ломая та Кіровскі, які напередодні відіграли за дубль «Карпат», глядачі так і не побачили.

На початку поєдинку, за яким могли спостерігати численні телеглядачі, небезпечно пробивав Даниловський. А після чергового зіткнення з Окодувою Лапко догравав гру з перев’язаною головою. Намагався збільшити свій гольовий реєстр і один з кращих бомбардирів нового чемпіонату Косирін, з яким персонально діяв Лащенков і, забігаючи наперед, фактично не дав Олександру реалізувати свої моменти. Єдиним гольовим моментом у першому таймі можна вважати розіграш кутового у виконанні Бусаїді, коли Мартищук на лінії воріт дивом врятував ворота «зелено-білих». В свою чергу під завісу поєдинку міг відзначитись Годвін, проте після кутового удару у виконанні Худоб’яка нігерієць пробив вище воріт.

Після перерви малюнок гри не змінився. Суперники відчайдушно боролися в кожному ігровому епізоді, часто при цьому порушуючи правила на мокрому полі. Небезпечно пробивав головою Косирін, якому асистував Бусаїді. В свою чергу Грубеліч вчасно вибив м’яч на кутовий, випереджаючи Худоб’яка, який виходив на побачення з Дишленковичем. В середині тайму реальну нагоду відкрити рахунок втрати Батиста, який після пасу Кополовця з лівого флангу двічі наносив небезпечні удари з близької відстані і двічі Дишленкович зіграв надійно.

Друга половина тайму пройшла за відчутної переваги господарів, які, додавши у швидкості, примусили донеччан оборонятися великими силами. Гості при цьому часто порушували правила. Тож стандартів не бракувало, проте завершальним ударам карпатівців цього дня бракувало влучності. В підсумку бойова нічия – 0:0, яка стала четвертою поспіль в очному протистоянні суперників.

 

«Карпаты» - «Металлург» Д - 0:0

«Карпаты»: Мартыщук, Федорив (Петривский, 65), Лапко, Лащенков, Годвин, Пшеничных, Худобяк, Сучков (Кополовец, 67), Женюх (Кобин, 81), Батиста, Ковель.

«Металлург» Д: Дишленкович, Гаврюшов, Чечер, Билозор, Грубелич, Бусаиди, Гомес, Даниловский, Касьянов (Алан, 46), Косырин (Миту, 85), Окодува.

 Пшеничных, 15. Женюх, 38. Лащенков, 62 - Окодува, 14. Гаврюшов, 24. Билозор, 29.

 

Зрителей: 14.200
Оценка поля: 3.
Честная игра: 7.5 - 7.140.

Статистически данные сверены с протокольными данными. 

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.