Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1349
0

Анонс матчу Карпати – Металург Д

Повернути віру в «Карпати»

ЛЬВІВ, ІА «Спорт України» - До недільного матчу суперники підійшли з полярним настроєм. «Карпати» з трьома очками перебувають неподалік зони аутсайдерів, а «Металург» разом з кращим бомбардиром чемпіонату Олександром Косиріним – у лідируючій групі.

 

Тож відступати львів’янам нікуди, і про це йшлося на прес-конференції, яка днями відбулась на тренувальній базі «Карпат» у Брюховичах. Після першого в історії ФК «Карпати» відкритого тренування  «зелено-білих» на запитання численних представників ЗМІ відповідали генеральний директор Олександр Єфремов, спортивний директор Юрій Дячук-Ставицький, капітан команди Микола Іщенко та головний тренер «Карпат" Олександр Іщенко, який зокрема відзначив, що в загальній групі займалися Роша Батиста та Леонід Ковель. Після травми за окремим графіком тренувались Мацей Налєпа, Володимир Федорів, Максим Фещук і Микола Іщенко. А білорус Олександр Юревич був відсутній через травму руки, якої зазнав ще на перед ігровому тренуванні в Харкові  і не братиме участі у грі з «Металургом».

 

Не було на тренуванні й карпатівської молоді - Ярослава Мартинюка, Ярослава Сворака й Андрія Сагайдака, які відправилися під егідою студентської збірної України на Всесвітню універсіаду в Бангкок. Також Олександр Іщенко зауважив, що очікується приїзд на перегляд до «Карпат» гравців атаки. І у четвер ФК «Карпати» підписали трирічний  контракт з нападником молодіжної збірної Македонії Хрістіяном Кіровскі, який донедавна захищав кольори македонського «Вардара» (Скоп’є). А українським вболівальникам Кіровскі встиг запам’ятатися своїм перебуванням у 2005 році в складі запорізького «Металурга» (6 ігор). У складі «Карпат» високорослий нападаючий (зріст - 191 см) буде виступати під № 8. Також визначився номер футболки і у воротаря «Карпат» та збірної Грузії Георгія Ломая (№28), на якого прийшли всі необхідні трансферні документи. Так що цілком можлива поява Кіровскі та Ломая в матчі львів'ян проти донеччан.

 

Не зважаючи на кадрові проблеми, Олександр Іщенко пообіцяв, що у грі з «Металургом» «Карпати» продемонструють командний дух і волю до перемоги. «Відповідальність дуже велика і я вірю, що ми зможемо повернути віру в «Карпати», – сказав Олександр Олексійович.

 

І на завершення про статистику. Недільний матч «Карпати» – «Металург» стане вже  17-м в історії зустрічей суперників.

 

Чемпіонат України - 16: +3=7-6, м’ячі 14-17.

Баланс ігор у Львові – 8: +2=3-3, м’ячі 5-6, у Донецьку –8: +1=4-3, м’ячі 9-11.

Безвиграшна серія «Карпат» в очних зустрічах з «Металургом» розпочалась після 17 серпня 1999 року і триває 12 (!) ігор поспіль. Родзинкою недільного поєдинку є присутність в рядах металургів екс-карпатівця Сергія Даниловського, який два місяці тому на львівському стадіоні приніс перемогу своїй ще одній колишній команді «Чорноморцю».

 

Юрій НАЗАРКЕВИЧ,  спеціально для sport.ua 

12 августа, воскресенье

 «Карпаты» - «Металлург» Д

 Львов. Стадион «Украина». 17.00
 Судья: О. Орехов (Киев).
 НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
 ТВ-трансляция на Первом национальном

Прогноз sport.ua - 2:1

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций
Футбол | 27 апреля 2024, 10:28 23
Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций

Год назад команда рвалась в ЛЧ, а сейчас может и вовсе остаться без континентальных турниров

Бенфика с Трубиным вырвала волевую победу в матче с Брагой
Футбол | 27 апреля 2024, 22:20 0
Бенфика с Трубиным вырвала волевую победу в матче с Брагой

Украинец пропустил в этом матче один гол

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.