Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1865
0

Николай ФЕДОРЕНКО: «Динамо выиграет даже без Ярмоленко»

Экс-игрок «Днепра» и «Шахтера» - о матчах 1/8 финала Кубка Украины

Николай ФЕДОРЕНКО: «Динамо выиграет даже без Ярмоленко»
Знаний вітчизняний фахівець, екс-тренер «Дніпра», «Шахтаря» й «Зірки», поділився міркуваннями щодо перших матчів 1/8 фіналу Кубка України.
 
«Миколаїв» — «Волинь». Насправді цікава пара. Думаю, лучанам буде складно, бо «корабели» вдома добре виступають. Та, попри все, «Волинь» має вигравати. «Металіст» їхав із подібними думками? Зрозумійте, що від харківської команди залишилася лише одна назва. Це не той потужний колектив, який був за Маркевича. Кварцяний каже, що має проблеми зі складом? Та його не потрібно слухати! Напередодні матчів у Кварцяного завжди все «горить», усе погано. Це все — тренерські хитрощі. Хоча не відкидаю, що в Миколаїв приїде найближчий резерв «хрестоносців», але це ж звичайне явище для кубкових зустрічей.
 
«Гірник» — «Сталь». За складом і рівнем дніпродзержинці будуть сильнішими. Утім, криворізька команда мені теж симпатична — помітна рука Приходька. Зрештою, віддам перевагу гостям. Клуби з нижчих дивізіонів усвідомлюють, що на ранніх етапах можна боротися за подальший поступ. Відтак у «гірників» буде серйозне бажання пробитися у чвертьфінал. Із іншого боку, ніхто не кине в них каменем, якщо поступляться ФК із прем’єр-ліги.
 
«Олімпік» — «Дніпро». У дніпрян є прізвища, проте не вистачає зіграності. Для повноцінної адаптації потрібен час. Однак новий лівий захисник Піко мені вже сподобався. Думаю, за шість-вісім матчів це вже буде інший, сильніший, «Дніпро». Та на даний момент і цього достатньо, щоби переграти донеччан, у яких не все гаразд. Тим паче, перед командою стоять амбіційні завдання на всі турніри. Слава Богу, керівники клубу виконали кадрові прохання Маркевича. Питання лише в тому, чи приїхали саме ті гравці, котрих хотів Мирон Богданович. Попри все, з’явилася довга лава запасних, що повинно сприяти в участі на різних фронтах.
 
«Зірка» — «Олександрія». Кіровоградське дербі — це мені добре відома подія. В олександрійців «рівна» й стабільна команда. Після підвищення в класі результати погіршилися, проте на полі мають достойний вигляд. Для кіровоградців це принципова зустріч. Отож непросто передбачити підсумок поєдинку, позаяк шанси в усіх рівні — 50 на 50. Знаю виконавців «Зірки», грав і тренував тамтешню команду. Відтак упевнений: якщо вони продемонструють свій максимум і безмежне налаштування на позитивний результат, виграють у «Олександрії» уперше за понад десятиліття.
 
«Тернопіль» — «Шахтар». «Гірники» в порядку, попри те, що розгромно поступилися «Реалу». Головне — на тлі такого суперника мали солідний вигляд. Не читав прес-конференцію Луческу, проте переконаний, що він говорив те ж саме. Лише помилки П’ятова й арбітра не дозволили здобути ліпший результат. Отож не думаю, що донеччани матимуть бодай мінімальні проблеми в Тернополі.
 
«Чорноморець» — «Ворскла». Безсумнівно, що клас на боці полтавців. Одеситам іще рано діяти з ними на рівних. Битися та чинити опір вони будуть, але не більше. Хоча потрібно віддати належне наставнику Бабичу, котрий в таких умовах налаштовує підопічних. «Ворскла» показує зрілий футбол, отож перемога, найімовірніше, буде в них у кишені.
 
«Геліос» — «Зоря». Харків’яни наразі успішно виступають завдяки своїй неординарності. Проте «Зоря» — потужний суперник, у якого вималювався серйозний рівень. Вернидуб уміло користується тактичними прийомами, вдало використовує ротацію. Луганці переросли рівень «бий — біжи». До Кубка вони серйозно ставитимуться, це —однозначно. Таким чином прогнозую впевнену перемогу «Зорі».
 
«Оболонь-Бровар» — «Динамо». Іще одне дербі — столичне. Зрозуміло, що чинний чемпіон — беззаперечний фаворит на тлі дебютанта першої ліги. Не годиться динамівцям у Києві показувати слабкий футбол. Тим паче команда Реброва в матчі Ліги Європи з «Порту» показала, що вона має характер, а це — важливий компонент у кубкових протистояннях. Навіть імовірна відсутність лідера колективу Ярмоленка не матиме важливого значення, повірте.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 4
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.