Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 10 июня 2015, 17:10
4723
6

Александр ПЕТРАКОВ: «На тренировках пенальти били прекрасно»

Наставник сборной Украины U-20 прокомментировал поражение от Сенегала в 1/8 финала чемпионата мира

| Обновлено 10 июня 2015, 17:10
4723
6
Александр ПЕТРАКОВ: «На тренировках пенальти били прекрасно»
ffu.org.ua

Наставник української збірної Олександр Петраков констатував, що його підопічні програли війну нервів, поступившись по пенальті сенегельцям в 1/8 фіналу чемпіонату світу серед 20-річних.

– Досить важко по гарячих слідах говорити про цю зустріч, – зазначив тренер на післяматчевій прес-конференції. – Ми дуже хотіли пройти в наступний раунд, віддали для цього всі сили, однак в підсумку були змушені поступитися. Я дуже розчарований.

Це була суперечка двох приблизно рівних за класом команд. Ми шукали щастя біля чужих воріт – і протягом основного часу, й протягом додаткового, але, на жаль, змогли втілити в гол лише одну атаку. Що ж, це футбол. Врешті-решт переможця мала виявити серія 11-метрових, і в них пощастило іншій команді. Везіння теж потрібно заслужити… У вирішальну мить мої хлопці не впоралися з хвилюванням. На тренуванні вони прекрасно виконували пенальті, а тут реалізували один із чотирьох. Психологія…

На жаль, я закінчую працювати з цією чудовою командою, яку прийняв п’ять років тому, і з якою разом ми так багато пережили. Втім, моя тренерська кар’єра не закінчується. Сподіваюся, що я ще зможу пробитися на першість планети. Але вже з іншими футболістами.

Ми дякуємо організаторам за гостинність. Дякуємо нашим співвітчизникам, що підтримували збірну тут протягом всього турніру. Дуже сподобалося, як нас приймали в Новій Зеландії, й дуже не хотілося залишати цю країну й цей чемпіонат передчасно.

До готелю українська команда поверталася мовчки. Наступного дня на них чекав виліт додому. Над Оклендом розпочиналася злива…

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SmaginuS
Никто "не выебывался" - нормально пацаны играли! Они и в дополнительное время не закрывались - просто уже сил не хватило.
Хорошая команда, жаль что так рано вылетели...
Пацанам и Петракову - спасибо в любом случае! Выступили достойно, никому не проиграв. Думаю, их ждет хорошее будущее, если не пойдут по "стопам Петрова" образца чемпионов Европы-u21.
thebestfarmer
забагато піжонства
dancing niggaz
Александр ПЕТРАКОВ: «На тренировках пенальти били прекрасно»
Ну так может потому, что воротник дырявый))))
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил