Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 мая 2015, 13:21
2198
0

Игорь ПЛАСТУН: В Киеве был футбол, который объединяет страну

Защитник «Карпат» поделился мнением о ничьей с донецким «Шахтером» (2:2)

| Обновлено 31 мая 2015, 13:21
2198
0
Игорь ПЛАСТУН: В Киеве был футбол, который объединяет страну

Коли до фінального свистка залишалися лічені хвилини, а «Шахтар» кинув усі сили на атаку, аби вирвати перемогу, львівській обороні необхідно було максимально сконцентруватися. Кожен із захисників проявив свої найкращі якості, а Ігор Пластун взагалі примудрився винести м’яча буквально з лінії порожніх воріт...

«Приємно, що цей момент закінчився для нас позитивно. Я радий, що в цьому епізоді вніс вагому лепту в загальний результат, бо наприкінці матчу було доволі непросто. Я б не сказав, що «Шахтар» запропонував нас щось екстраординарне, вони більше грали в вертикальний футбол, у розрахунку на те, що їхні бразильці дістануть м’яча у нас за комірцями і зможуть втекти. Та й взагалі гра складалася таким чином, що ми пропустили два голи і треба було відіграватися. Але ми змогли зрівняти рахунок і закінчити сезон на позитивній ноті».

«Я вважаю, що у Києві був футбол, який об’єднує країну. У цьому чемпіонаті вже були безкомпромісні ігри і наш матч також увійде до їхнього переліку».

«Коли суддя зупинив гру, я попросив наших фанатів трішки спокійніше підтримувати команду. Просто бували такі випадки, коли суддя заводив гравців до роздягалень і звідти вони на поле вже не поверталися. Нам би дуже цього не хотілося. Загалом ми з хлопцями мирно поговорили, вони мене запевнили, що то був останній раз. Загалом і я, і вся команда, дякуємо їм за підтримку, хоча, не буду приховувати, мені здалося, що вони трішки переборщили».

«Так, сезон був дуже важкий, бо у нас практично новий колектив. Вже зараз ми зігралися і команда може приносити результат. Який саме – побачимо в новому сезоні. Загалом можу сказати, що я задоволений цим сезоном. Попри всі проблеми, попри усі неспортивні чинники, ми вирішили всі завдання. Я впевнений, що коли залишиться кістяк команди, то вона буде боротися за інші місця в таблиці» – підсумував Ігор Пластун.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 18:50 0
Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины

Место в воротах Лунина может занять Куртуа

Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 14:20 22
Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде

Элина в пятый раз подряд уступила в стартовом матче на Madrid Open

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.