Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1838
0

Украина готовится к старту чемпионата мира 2015

Юношеская сборная Украины провела очередную тренировку в Новой Зеландии

Украина готовится к старту чемпионата мира 2015
У четвер, 21 травня, юнацька збірна України провела своє чергове тренування в Окленді, де наступної суботи стартує чемпіонат світу U-20.
 
Складається враження, що наша команда привезла до Нової Зеландії ласкаву київську весну. Зазвичай, по той бік землі наприкінці травня вже прохолодно, вітряно й дощить, однак наразі вже другий день у місті ясно й тепло. Сонячні промінці напевно вплинули на настрій наших хлопців, які вийшли на денне тренування у доброму гуморі і працювали з неабияким бажанням.
 
Обраного заздалегідь поля українці дісталися швидко - за якихось 20 хвилин. Тамтешньому газону, зрозуміло, далеко до англійських стандартів, утім, на робочу хвилю налаштовувала затишна атмосфера та майже повна відсутність глядачів. Заняття включало в себе як бігові вправи, так і гру поперек поля, в якій взяли участь усі 20 футболістів. На вечір у них була запланована прогулянка містом, а вже з наступного дня збірна тренуватиметься у дворазовому режимі.
 
Варто додати, що у четвер за межами Окленда, наче ховаючись від розвідників, наш перший суперник на чемпіонаті світу – Нова Зеландія – проводила товариську зустріч зі збірною Гондурасу і поступилася з рахунком 1:2.
 
Нагадаємо, що 24 травня на господарів турніру чекає ще один спаринг – з Австрією, тоді як українці в паралельному двобої мірятимуться силами з уругвайцями.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.