Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2007
0

Сборная Украины U-20 прибыла в Новую Зеландию

Подопечные Петракова прибыли на чемпионат мира

Сборная Украины U-20 прибыла в Новую Зеландию
Юнацька збірна України прибула до Окленда, найбільшого міста Нової Зеландії, де за 10 днів стартує чемпіонату світу (U-20).
 
На урочистій зустрічі, що відбулася приблизно о 3-й годині ночі за київським часом, було все – і вітальні промови міської влади, яка приготувала для наших хлопців пам'ятні подарунки, і традиційний танець хака від аборигенів Маорі, і, звичайно, теплі побажання від представників української діаспори, котрі піднесли головному тренеру «синьо-жовтих» Олександру Петракову рум'яний коровай.
 
Клацали затвори фотоапаратів, кореспонденти кількох телеканалів закидали запитаннями нашого наставника і менеджера збірної Олексія Некрасова. У свою чергу, Мартін Ферветер, який представляв міський департамент, висловив сподівання, що посланці України, яка нині переживає вкрай непростий період, отримають задоволення від перебування в Новій Зеландії, від організації самого турніру, і зможуть гідно представити свою країну на світовому форумі. Членам синьо-жовтої команди він вручив нефритові кулони - важливі атрибути в культурі народу Маорі.
 
Вся подорож, з урахуванням зупинок у Стамбулі та Гонконгу, і тривала близько 30-ти годин, і природно, що хлопці втомилися, проте пишний прийом по той бік планети напевне порадував і підбадьорив їх. Вочевидь, підтримкою співвітчизників вони будуть забезпечені протягом усього турніру!
 
Із аеропорту команда попрямувала до готелю, де їй належить гарненько відпочити. Ну а потім – непроста акліматизація паралельно з напруженою підготовкою до чемпіонату. Вже 24-го українці проведуть спаринг з Уругваєм, а 30-го, у матчі-відкритті ЧС-2015 (U-20), зустрінуться з господарями турніру.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.