Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
628
0

Горобець у руках і журавель на корті

Хто і як заробляє гроші на Уїмблдонському турнірі

Професіональні тенісисти нині заробляють пристойні гроші. За один лише вихід на матч першого кола турніру серії «Великого шолома» вони отримують по декілька тисяч доларів. Відомо це і злодіям, які дедалі частіше своїми жертвами обирають спортсменів. Докотилася ця неприємна хвиля і до одного з найпрестижніших турнірів - Уїмблдонського, що зараз триває на околиці англійської столиці.

Жертвами крадіїв днями став французький тенісист Мішель Ллодра, чий гаманець зник зі скриньки у роздягальні, коли спортсмен відійшов від неї буквально на півхвилини. А в іспанця Альберто Кости, який нині тренує свого співвітчизника Фелісіано Лопеса, взагалі вкрали всю сумку, де були й гроші. У Всеанглійському тенісному клубі з цього приводу повідомили, що організатори турніру попросили персонал більш уважно стежити за роздягальнями. Але контролювати всіх присутніх там фактично неможливо, оскільки дуже багато людей мають право входити в ці приміщення.

Загалом цього року на престижних тенісних турнірах зафіксовано вже двадцять випадків крадіжок, і дедалі частіше лунають заклики встановити у роздягальнях камери спостереження. Адже у тенісистів крадуть дуже немалі гроші, дорогі годинники й мобільні телефони. Наприклад, у чеха Радека Штепанека поцупили аж п'ять тисяч євро.

Із більш приємних турбот у організаторів Уїмблдонського турніру, відомого своїми традиціями, є обов'язок стежити за формою учасників. Відомо, що в Лондоні теніски й шорти або спідниці учасників змагань мають бути винятково білого кольору і виглядати пристойно. Так, перед одним із матчів довго вирішували, чи варто дозволяти виходити на корт француженці Тетяні Головін у червоних... трусиках. Нарешті випустили, вирішивши, що вони все ж не визирають з-під спідниці, коли спортсменка стоїть рівно. А ось улюблениця світських репортерів Марія Шарапова вийшла на корт у білій сукенці з «крильцями» на спині. За словами росіянки, таке вбрання вона замовила собі після перегляду балету «Лебедине озеро».

Україна Молода

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.